Ιωσηφίδης: “Δεν κατέκτησε τυχαία ο ΠΑΟΚ αυτά τα Κύπελλα”

Από sfina.gr: Ο γενικός αρχηγός της Κ19 του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης που έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα στο παρελθόν με τον Δικέφαλο, μίλησε για την επιτυχία της αντρικής ομάδας αλλά και τους μελλοντικούς αστέρες.
Πηγή: sfina.gr
Ιωσηφίδης: “Δεν κατέκτησε τυχαία ο ΠΑΟΚ αυτά τα Κύπελλα”

Αρχικά τόνισε στην κάμερα της Νόβα: "Οφείλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και τη διοίκηση για το Κύπελλο και το Νταμπλ. Μας έκαναν για μία ακόμα φορά περήφανους, μπράβο σε όλους.

Τα δικά μας παιδιά της Κ19 έχουν κατακτήσει τον τίτλο εδώ και επτά αγωνιστικές, έχουμε αρκετές απουσίες σήμερα και περιμένουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, ώστε να φτάσουμε στη νίκη.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, ήταν ανέκαθεν. Δεν είναι τυχαία αυτά τα τρόπαια, ο ΠΑΟΚ τα δικαιούνταν. όπως δικαιούταν και το περσινό πρωτάθλημα, αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Είμαστε σε καλό δρόμο, μπορούμε όμως και καλύτερα. Στη ζωή και στον αθλητισμό πρέπει πάντα να προσπαθείς να γίνεις καλύτερος".

Τέλος για το γεγονός πως στην αποστολή της πρώτης ομάδας ήταν οι Λύρατζης και Παπαδόπουλος από την Κ19 σημείωσε: "Είναι χαρά μας, αυτό θέλουμε. Τα παιδιά αυτά και όλα τα παιδιά της Κ19 έχουν μέλλον, είμαι σίγουρος πως θα παίξουν ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο".

Διαβάστε ακόμη...