«Βγήκαμε εκτός προγραμματισμού»

Από inpaok.com: Τους λόγους που η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αγωνίζεται χωρίς ξένες, στους τελικούς του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό εξήγησε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Αγγελίδης, τονίζοντας πως η ΕΟΚ ήξερε ότι ο Δικέφαλος θα έβγαινε εκτός προγραμματισμού.
Πηγή: inpaok.com
«Βγήκαμε εκτός προγραμματισμού»

Για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ παίζει χωρίς τις ξένες:

«Το πρωτάθλημα έπρεπε να τελειώσει στις 24 Απριλίου. Λόγω του Παγκοσμίου σχολικού έγινε αυτή η παράταση. Έπρεπε να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα, αφού υπάρχουν ξένες αθλήτριες και οικονομικό κόστος που είναι εις βάρος των ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο κάνει έναν προγραμματισμό, ο πρόεδρος από το πρωί ως το βράδυ κάνει λογαριασμούς. Ο ΠΑΟΚ έχει έξι τμήματα στην Α1 και δεν χρωστάει ευρώ πουθενά. Κάνει πολλά ταξίδια στην Αθήνα και δεν μπορεί να ξεφύγει ευρώ από τον προγραμματισμό του.

Οι ξένες είχαν υπογράψει συμβόλαιο συγκεκριμένο και δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτό αφού έχουν υποχρεώσεις με άλλες ομάδες στο ΝΒΑ και με ομάδες σε άλλες ηπείρους. Το γνώριζαν στην ΕΟΚ πως έχουμε βγει εκτός προγραμματισμού και ήξεραν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Διαβάστε ακόμη...