Ο ΠΑΟΚ ξέρει το VAR;

Από paok24.com: Επί μήνες αναρωτιόμασταν αν θα είμαστε έτοιμοι για VAR στον τελικό. Μεγάλο θέμα έγινε και με το ΟΑΚΑ και το κατά πόσο θα είναι έτοιμο για το VAR. Υπάρχει όμως και κάτι ακόμη, πολύ σοβαρό: Οι ομάδες πόσο έτοιμες είναι για κάτι τέτοιο; Τι έχει γίνει στον ΠΑΟΚ επ' αυτού;
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ ξέρει το VAR;

Είναι ξεκάθαρο ότι με το Video Assistant Referee πολλά αλλάζουν στο παιχνίδι. Πρώτα απ' όλα γι' αυτούς που παίζουν, μετά και για όσους παρακολουθούν.

Ένα παράδειγμα έχει να κάνει με τα οφσάιντ. Εκεί και ειδικά στις δύσκολες-οριακές περιπτώσεις, οι παίκτες πρέπει να συνεχίζουν την προσπάθεια με στόχο να σκοράρουν. Οι βοηθοί έχουν εντολές να αφήνουν τις φάσεις αυτές που αργότερα θα εξετάζονται από το VAR. Αυτό είναι κάτι που έχει τονιστεί και στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Κάτι άλλο που έχει επισημανθεί και τις τελευταίες ημέρες από τους υπευθύνους της ομάδας για θέματα διαιτησίας , αφορά τα κρατήματα εντός περιοχών. Εδώ χρειάζεται τεράστια προσοχή, μια και όλα πλέον φαίνονται και αυτή η κακή ελληνική συνήθεια θα πρέπει να σταματήσει.

Γι' αυτές και άλλες λεπτομέρειες γίνεται καθημερινά κουβέντα στα αποδυτήρια της ομάδας, για πράγματα που εξάλλου θα είναι χρήσιμα έως απαραίτητα και από τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...