Υπόκλιση στον αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Απο sdna: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης σχολιάζει μέσα από το SDNA την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ιστορικό αήττητο του Δικεφάλου, ενώ κάνει ξεχωριστή αναφορά στην απόφαση για διεξαγωγή του τελικού χωρίς κόσμο.
Πηγή: sdna.gr
Υπόκλιση στον αήττητο πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να υποκλιθούν στον αήττητο πρωταθλητή, ΠΑΟΚ.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι έκανε το καθήκον του, ενώ ο ΠΑΣ "καιγόταν" για βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ έμεινε μακριά από ό,τι ακουγόταν, έπαιξε αυτό που έπρεπε και πήρε τη νίκη, κατορθώνοντας ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα. Να κατακτήσει δηλαδή το πρωτάθλημα αήττητος, με μία συγκομιδή και βαθμών, αλλά και απόδοσης που πιστεύω ότι θα μείνει στην ιστορία.

Σαν παιχνίδι, το πρώτο ημίχρονο ήταν νευρικό σε γενικές γραμμές, όμως ο ΠΑΟΚ μπήκε με έναν σκοπό, να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να διεκδικήσει τίποτα και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός, προσγειωμένος και όπως μας έχει συνηθίσει σε όλα τα παιχνίδια, παρότι ήταν πρωταθλητής ήδη. Ο Δικέφαλος έδειξε χαρακτήρα, αλλά και τον λόγο που κατέκτησε το πρωτάθλημα, για άλλη μία φορά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο, καθώς πέτυχε και δύο τέρματα, ενώ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και έδειξε την ανωτερότητά του σαν ομάδα. Όλοι περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι και πραγματικά να γράψει αυτή την πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η διαχείριση ήταν αρκετά καλή, αγωνίστηκαν κάποια παιδιά που δείχνουν ότι επάξια βρίσκονται στην ομάδα και τους εμπιστεύεται ο προπονητής. Μπορεί να υπήρχαν αρκετές απουσίες, όμως έδειξε η ομάδα πόσο βάθος διαθέτει και πόσο καλό πνεύμα και υγεία έχει. Όλοι όσοι μπαίνουν δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό νομίζω είναι η μεγάλη επιτυχία του προπονητή.

Στα θετικά επίσης είναι και το γεγονός πως ο Άκπομ ήρθε και πάλι σε επαφή με τα δίχτυα, ο Σάκχοφ διανύει μία πάρα πολύ καλή περίοδο και για άλλο ένα παιχνίδι πέτυχε γκολ.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ φέτος μας έδωσε τέτοιες στιγμές, τέτοιες χαρές, ήταν μία πραγματική ομάδα που επάξια κατέκτησε το τρόπαιο και ακόμα και χθες το έδειξε με τον τρόπο λειτουργίας του.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα, οι οποίοι κατόρθωσαν και γράψαν ιστορία. Όχι μόνο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά με τον τρόπο που αυτό ήρθε, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ. Άλλωστε, αποκτά ξεχωριστή αξία όταν βλέπουμε ότι καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη δεν το κατάφερε φέτος. Είναι μία ονειρεμένη χρονιά.

Απομένει ακόμα ένας πολύ μεγάλος στόχος, η κατάκτηση του Κυπέλλου. Τα τελευταία γεγονότα, με όλα αυτά που ακούμε, βλέπουμε ότι υπήρχε ένα κλίμα πολύ αρνητικό σε ότι αφορά τον κόσμο. Πραγματικά, η απόφαση των κεκλεισμένων είναι πολύ στενάχωρη. Το ποδόσφαιρο είναι μία γιορτή και έτσι πρέπει να την αισθανόμαστε. Είναι λυπηρό να μη μπορεί ο κόσμος να ταξιδέψει και να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα. Είναι λυπηρό για την Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έστω και χωρίς τον κόσμο, πιστεύω ότι είναι καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ, έχει μονάδες, ποιότητα και είναι καλύτερος συνολικά. Ο στόχος είναι να πάει στο ΟΑΚΑ και να τελειώσει ακόμα πιο ονειρεμένα τη χρονιά, με την κατάκτηση του νταμπλ.

Διαβάστε ακόμη...