Δώρο από την Αμερική στον Μανάβη!

Από inpaok.com: Μέλος του συνδέσμου του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης βρέθηκε το περασμένο διάστημα στην Θεσσαλονίκη και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον θρυλικό «στρατηγό» της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, Θωμά Μαυρομιχάλη, γνωστότερο στην τάξεις των φίλων της ομάδας ως «Μάκη Μανάβη».
Πηγή: inpaok.com
Δώρο από την Αμερική στον Μανάβη!

Μάλιστα, εκτός των ευχών για ταχεία ανάρρωση αλλά και για την ονομαστική του εορτή την Κυριακή (5/5), του παρέδωσαν ένα μπλουζάκι και ένα καπέλο του συνδέσμου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση του συνδέσμου στα Social Media:

«Κάθε μέλος οποιουδήποτε συνδέσμου του ΠΑΟΚ έχει σαν ίνδαλμα κάποιον παίχτη που μεγαλούργησε στο χορτάρι....διαφορετικός για κάθε έναν....
Όλοι όμως έχουν σαν ίνδαλμα κερκίδας έναν και μοναδικό.....τον Θωμά Μαυρομιχάλη.....τον Μάκη τον Μανάβη....τον στρατηγό της δικιά μας κερκίδας...τον άνθρωπο που παρέδωσε μαθήματα κερκίδας στην Τούμπα αλλά και σε όλα τα γήπεδα της ΕΛΛΑΔΟΣ κάνοντας αμέτρητα χιλιόμετρα για την αγάπη που μας ένωνε και θα μας ενώνει για πάντα!!

Μέλος του ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη και δεν γινόταν να μην επισκεφτεί τον GENERAL....ο Γιάννης Κισκινης μέλος του κλαμπ μας μαζι με τον Γιάννη Σαββουλιδη βρέθηκαν με τον Μάκη και του παρέδωσαν το μπλουζάκι και το καπελάκι του συνδέσμου μας σαν ελάχιστο φόρο τιμής στον άνθρωπο που έκανε τον κόσμο του ΠΑΟΚ πρωταθλητή της κερκίδας και αναγνωρίζεται πλέον από όλο τον αθλητικό κόσμο!!!

Από όλους εμάς του συνδέσμου της Νέας Υόρκης να του ευχηθούμε καλή ανάρρωση ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την ονομαστική του γιορτή και γρήγορα να γίνει καλά για να απολαύσει για πολλά χρόνια την ΠΑΟΚαρα μας!!!

ONE NATION
ONE CITY
ONE TEAM
ONE GENERAL»

Διαβάστε ακόμη...