Στην Ολλανδία η προετοιμασία- Φιλικά με Άλκμααρ και Άγιαξ ο ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr: Στην Ολλανδία και φέτος θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επισημοποίηση των ημερομηνιών της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων.
Πηγή: sfina.gr
Στην Ολλανδία η προετοιμασία- Φιλικά με Άλκμααρ και Άγιαξ ο ΠΑΟΚ!

Οι πληροφορίες της «Live» λένε, ότι η καλοκαιρινή προετοιμασία θα διεξαχθεί, όπως και πέρυσι, σε δύο μέρη. Το πρώτο κομμάτι θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή του Άρνεμ στο χρονικό διάστημα 1 με 12 Ιουλίου και το δεύτερο στην περιοχή του Φένλο στην νοτιοδυτική Ολλανδία στο χρονικό διάστημα από τις 18 έως τις 28 Ιουλίου. Ενδιάμεσα η αποστολή θα επιστρέψει για ψυχοσωματική ξεκούραση των παικτών στην Θεσσαλονίκη.

Συνολικά θα γίνουν έξι φιλικά παιχνίδια στην Ολλανδία με διαβάθμιση δυσκολίας. Ο Ραζβάν Λουστέσκου θα χρησιμοποιήσει τα δύο τελευταία φιλικά ματς της προετοιμασίας, ως πρόβα τζενεράλε, για την ομάδα που θα παρατάξει στον πρώτο αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ (στις 6 ή 7 Αυγούστου).

Ο προτελευταίος αντίπαλος έχει, ήδη, «κλείσει». Είναι η ολλανδική Άλκμααρ, γνωστή και από τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την σεζόν 2013 -2014, η οποία βρίσκεται και φέτος μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Η ολλανδική αστυνομία αποφασίζει

Αναζητείται ο αντίπαλος για το τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, στο οποίο ο Λουτσέσκου θα τεστάρει την ομάδα για τον πρώτο αγώνα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πληροφορίες από την Ολλανδία λένε, πως γίνονται συζητήσεις για να είναι αντίπαλος στο τελευταίο φιλικό ο Άγιαξ. Υπάρχει μία κενή ημερομηνία για την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στις 27 Ιουλίου στο «Άμστερνταμ Αρένα».

Θεωρείται, όμως, αμφίβολη η χορήγηση άδειας από τις τοπικές αρχές για την διεξαγωγή του φιλικού με κόσμο στις εξέδρες για λόγους ασφαλείας και ο Άγιαξ δεν θέλει να γίνει όπως πέρυσι φιλικό με τον ΠΑΟΚ κεκλεισμένων των θυρών.

Προτιμά κανονικές συνθήκες αγώνα στα φιλικά τεστ που θα δώσει το καλοκαίρι. Συνεπώς, η τύχη του φιλικού θα κριθεί από την απόφαση της ολλανδικής αστυνομίας. Σε κάθε περίπτωση ο αντίπαλος στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας θα είναι μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ο Άγιαξ.

Διαβάστε ακόμη...