Στον... αστερισμό του Δικεφάλου

Από paok24.com: Οι τρεις τίτλοι, η παρουσία σε τελικό και η... εκκρεμότητα της 11ης Μαΐου.
Πηγή: paok24.com
Στον... αστερισμό του Δικεφάλου

Σεζόν ορόσημο για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ που είδε τις ομάδες του να «σαρώνουν» τους τίτλους και μάλιστα να αγγίζουν το απόλυτο, αφού η Κ17 του Δικεφάλου έφτασε στην... πηγή, αλλά δεν κατάφερε να πιει νερό.

Η ανδρική ομάδα μετά από 34 χρόνια επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και βρίσκεται μία ανάσα από το να κατακτήσει το φετινό τίτλο αήττητη και για να το κάνει αυτό δε θα πρέπει να χάσει στην τελευταία αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στα Γιάννενα.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ διεκδικεί το νταμπλ, αφού στον τελικό της 11ης Μαΐου για μία ακόμη χρονιά θα κοντραριστεί με την ΑΕΚ με στόχο να διατηρήσει τα σκήπτρα του κυπελλούχου Ελλάδας.

Τα φοβερά «μωρά» των Γκαρσία - Σνάουτνσερ στην Κ19 του Δικεφάλου έφεραν το πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη για δεύτερη σερί σεζόν με τη ψαλίδα μάλιστα να ανοίγει με τις αθηναϊκές ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα.

Ότι δεν κατάφερε να κάνει η Κ17 του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο απέναντι στον Ολυμπιακό, το πέτυχε η «ασπρόμαυρη» Κ15 που με τη νίκη της με 3-1 επί του Άρη κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας για τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...