Καμία σύγκριση, ας δουν τις 11άδες του Αστέρα και της Λαμίας

Από sfina,gr: Η κακή μέρα του ΠΑΟΚ στη Τρίπολη, σε συνδυασμό με το 0-4 της ΑΕΚ στην Λαμία, φυσικά και δεν προδικάζει τίποτα για την φόρμα των δύο ομάδων, ενόψει του τελικού της 11ης Μαΐου.
Πηγή: sfina.gr
Καμία σύγκριση, ας δουν τις 11άδες του Αστέρα και της Λαμίας

Όσοι πουν κάτι τέτοιο, ας πάρουν τις 11άδες του Αστέρα και της Λαμίας να δουν ποιοι έπαιζαν στην μία ομάδα και ποιοι στην άλλη. Και μόνο που είχε τον άπειρο Κατσικά η Λαμία τερματοφύλακα φτάνει. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο...

Η ομάδα του Λουτσέσκου μετά την φιέστα, έχει τον χρόνο, λόγω της διακοπής του Πάσχα, για ξεκούραση, ενόψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος στα Γιάννενα («καίγονται» για βαθμούς για την σωτηρία τους), όπου στοχεύει στην διατήρηση του αήττητου, που θα συνιστά ένα ιστορικό επίτευγμα.

Στην συνέχεια μεσολαβούν άλλες έξι ημέρες μέχρι τον μεγάλο τελικό, στον οποίο θέλει να συνεχίσει την παράδοση κερδίζοντας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ΑΕΚ, επιτυγχάνοντας και τον ιστορικό στόχο κατάκτησης του πρώτου νταμπλ.

Η απουσία του Βιεϊρίνια είναι καθοριστική και δεν εξισορροπείται η κατάσταση με τον τραυματισμό του Μπογέ. Εντούτοις, ο ΠΑΟΚ διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ, μεγαλύτερη συνοχή ως ομάδα και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Και κυρίως δεν υπάρχει κάτι που να χαλάει το κλίμα της ομάδας, όπως συνέβη την τελευταία στιγμή με την αποχώρηση του Χρήστου Δημόπουλου πριν από τον τελικό του 1985 με την Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ:

Διαβάστε ακόμη...