Διακρίσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα!

Με επιτυχία για το τμήμα στίβου του ΠΑΟΚ διεξήχθησαν οι διασυλλογικοί αγώνες Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α' το Σάββατο 20 Απριλίου στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.
Πηγή: acpaok.gr
Διακρίσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα!

Παρόλο που η βροχή ήταν αρκετά δυνατή και διαρκής, "έβρεξε" και αρκετά μετάλλια για το τμήμα, καθώς και προκρίσεις για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα, χρυσό μετάλλιο έκρυβε η μέρα για τον Γιώργο Παπανικολάου στα 1000μ. με ατομικό ρεκόρ και πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπως επίσης και για τον Δημήτρη Αθανασιάδη που εκτός από το χρυσό στο άλμα τριπλούν, κατέκτησε και το αργυρό στο άλμα εις μήκος.

Αργυρό μετάλλιο κέρδισε και ο Γιώργος Καραπιπερίδης στα 80μ. "πιάνοντας" επίσης το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Νίκος Σμήλιος που με τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε, προκρίθηκε και εκείνος.

Χάλκινος (3ος) στο άλμα επί κοντώ ο Ζαχαρίας Πρατσινάκης που επίσης θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπως και ο Πρόιος Ιωάννης που αν και 4ος στο ίδιο αγώνισμα κατάφερε να πιάσει το όριο για τη συνέχεια.

Χάλκινο μετάλλιο και όριο για τη σκυταλοδρομία 4Χ300 των αγοριών, αποτελούμενη από τους Καραπιπερίδη, Σμήλιο, Παπανικολάου Χ. και Παπανικολάου Γ.

Την παράσταση από πλευράς των αγοριών έκλεψε ο Φάνης Φουρίκος, διότι αν και 2ος στο αγώνισμα της δισκοβολίας, κατέρριψε κυριολεκτικά το ατομικό του ρεκόρ κατά 11 (!!) μέτρα και έπιασε επίσης το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας.

Και οι υπόλοιποι αθλητές σημείωσαν αξιόλογες εμφανίσεις, καθώς σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι βρισκόταν στις 6αδες των αγωνισμάτων τους με αποτέλεσμα να χαρίσουν την 1η θέση για την ομάδα μας στους Παμπαίδες Α'!

Στις Παγκορασιδες η Μπαχαρίδου Στεφανία με τη 2η θέση έπιασε και το όριο για το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Στη 2η θέση επίσης ήρθε η Γρατσωνίδου Μαρία στον ακοντισμό.

Η σκυταλοδρομία 4Χ300 τερμάτισε επίσης 3η (Χαμμάντ, Μυλωνά, Δάμτσα, Μπαχαρίδου). Από πλευράς των κοριτσιών μας η Ευγενία-Μαρία Παναγιώτου μας φύλαγε μια μεγάλη έκπληξη καθώς με το άλμα της στο αγώνισμα του άλματος επί κοντώ (3.31) κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, αλλά σημείωσε και τη 2η επίδοση μέχρι στιγμής στην Ελλάδα στις ηλικίες Κ16, καθώς και μια από τις καλύτερες στον κόσμο για την ηλικία των 13!

Όλοι μαζί οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες με τις πάρα πολύ καλές τους εμφανίσεις οδήγησαν το τμήμα στη 2η θέση του διασυλλογικού πρωταθλήματος συνολικά!

Το τμήμα, όπως και στο προηγούμενο διασυλλογικό πρωτάθλημα, έτσι και σε αυτό, σημείωσε βαθμολογική άνοδο συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

Συγχαρητήρια σε όλους για τις επιτυχίες και την προσπάθεια!

Επόμενος αγώνας για το τμήμα στίβου, το διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών και το διασυλλογικό Πρωτάθλημα συνθετών Παγκορασίδων Α'.

PHOTOSTORY

Διαβάστε ακόμη...