Γι΄ αυτό δεν διαμαρτυρήθηκε ο Τσιλιανίδης! (pic)

Από paok24.com: Υπό άλλες συνθήκες, εάν δηλαδή το γκολ που πέτυχε ήταν κανονικό, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα... ξεσήκωνε τον κόσμο με τις διαμαρτυρίες του. Αντ΄ αυτού, απλά χαμογέλασε...
Πηγή: paok24.com
Γι΄ αυτό δεν διαμαρτυρήθηκε ο Τσιλιανίδης! (pic)

Εκ των υστέρων βέβαια και δη μετά το τέλος του αγώνα, ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης τόνισε μεταξύ άλλων πως η διαιτησία στέρησε από την ομάδα του την πρόκριση στον τελικό και πως ο Ίνγκασον έπεσε μόνος του στον αγωνιστικό χώρο στη φάση του 48ου λεπτού, όμως υπάρχει μία φωτογραφία που εξηγεί γιατί ο Τσιλιανίδης δεν διαμαρτυρήθηκε καθόλου στον Ευαγγέλου αμέσως μετά τον καταλογισμό του επιθετικού φάουλ εις βάρος του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου!

Σε αυτή, φαίνεται καθαρά πως ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα "βρίσκει" με τον μηρό του το πόδι του Ίνγκασον πριν ο Ισλανδός αμυντικός του ΠΑΟΚ πέσει στο έδαφος, λεπτομέρεια που δεν θα απασχολήσει βέβαια όλους όσους υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχασε τον τίτλο ελέω... Κυβέρνησης, Πρεσπών και... εξωγήινων αλλά και αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού της 11ης Μαΐου.

Δείτε τη φωτογραφία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Διαβάστε ακόμη...