Φιλίποφ: «Θα τα δώσουμε όλα στους τελικούς»

Από arenafm.gr: Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ, μίλησε στην εκπομπή «Full Επίθεση» του ARENA FM 89.4 για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του, αλλά και τις επικείμενες αναμετρήσεις για τον τελικό του πρωταθλήματος της Βόλεϊ Λιγκ.
Πηγή: arenafm.gr
Φιλίποφ: «Θα τα δώσουμε όλα στους τελικούς»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον τελικό: «Για εμάς δεν έχει διαφορά αν έχει κι άλλα ματς ο Ολυμπιακός να παίξει, ή όχι. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, θέλουμε να είμαστε καλά. Ο πρώτος τελικός θα γίνει στις 3 Μαΐου, Παρασκευή, στην Αθήνα».

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά στον ημιτελικό του κυπέλλου, το πίστεψε και θέλω να πιστεύω πως αυτό το κύπελλο θα μας δώσει τη δύναμη για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες. Είμαι μόλις 10 ημέρες στην ομάδα όμως νιώθω ότι είμαι μήνες. Θέλω να παλεύουν κάθε μπάλα, και το κάνουν. Γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μίλησα με την διοίκηση και τους είπα ότι θα κάνω τα πάντα για να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί ο ΠΑΟΚ. Έχουμε έναν τελικό στο πρωτάθλημα τώρα και ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα».

Για τον κόσμο που είναι κοντά στην ομάδα: «Όταν ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τον Ολυμπιακό πριν λίγα χρόνια, είχα δει στην τηλεόραση το ματς και ήθελα να το ζήσω κι από κοντά. Είχε πολύ κόσμο. Προβλέψεις δεν θέλω να κάνω για τις επικείμενες αναμετρήσεις, αλλά μπορώ να πω πως σε αυτά τα παιχνίδια που έρχονται, ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα».

Για την σχέση πατέρα-γιου με τον Ντίμα, εντός της ομάδας: «Ο Ντίμα είναι ο πασαδόρος της εθνικής ομάδας, είναι ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ. Δεν τον βλέπω σαν γιο μου, αλλά σαν παίκτη. Είμαστε επαγγελματίες. Εγώ το βλέπω θετικά ότι είναι στην ομάδα, γιατί περνάει και την φιλοσοφία του στους συμπαίκτες του. Έχουμε την ίδια σκέψη».

Διαβάστε ακόμη...