Πάει για δύο Βιεϊρίνια στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ!

Aπό sportime.gr: Μεγάλο ερωτηματικό είναι το πως θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ τόσο στην Τρίπολη όσο και στον τελικό Κυπέλλου, εφόσον προκριθεί.
Πηγή: sportime.gr
Πάει για δύο Βιεϊρίνια στις μεταγραφές ο ΠΑΟΚ!

Είναι ιδιαίτερα δύσκολο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος να μπορέσει η ομάδα να συγκεντρωθεί ξανά, να συνεχίζει να παίζει με πάθος και να δείξει την ίδια φλόγα και στη συνέχεια.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικές απουσίες που του βάζουν μεγάλα εμπόδια στην προσπάθεια που θα κάνει για την κατάκτηση του νταμπλ, απουσίες που θα του βάλουν δύσκολα και το καλοκαίρι.

Διότι ουσιαστικά ο μεγαλύτερος στόχων όλων, πάνω και από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι η καταξίωση του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο η είσοδος στους ομίλους είναι μία δύσκολη υπόθεση λόγω και των σοβαρών τραυματισμών των Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια.

Ο ΠΑΟΚ χάνει δύο παίκτες υψηλής κλάσης, πραγματικούς ηγέτες που δεν μπορείς εύκολα να τους αντικαταστήσεις αφού ακόμη και αν βρεις ποδοσφαιριστές ίδιου επιπέδου, θα χρειαστούν χρόνο για να μπορέσουν να πάρουν αντίστοιχο ρόλο μέσα στην ομάδα. Επίσης υπάρχει και ο Φερνάντο Βαρέλα που ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχουν ήδη στη λίστα πολύ μεγάλα ονόματα τόσο για τη θέση του αριστερού μπακ όσο και για τη μεσαία γραμμή, παίκτες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ με τους οποίους ο ΠΑΟΚ θα διαπραγματευτεί σύντομα για να τους φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Τι ψάχνει; Δύο Βιεϊρίνια, έναν για την θέση του αριστερού μπακ και έναν για τη μεσαία γραμμή.

Διαβάστε ακόμη...