«Θέλαμε να φωτίσουμε μόνο τους ποδοσφαιριστές…»

Από paok24.com:Οι λεπτομέρειες της γιορτής που οργάνωσε η ΠΑΕ
Πηγή: paok24.com
«Θέλαμε να φωτίσουμε μόνο τους ποδοσφαιριστές…»

Ο τομέας της επικοινωνίας του ΠΑΟΚ ανέλαβε τη διοργάνωση αυτής της ιστορικής χθεσινής φιέστα. Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε σήμερα για όσα σχεδιάστηκαν και όσα έγιναν.

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν έμεινε ευχαριστημένη η οικογένεια Σαββίδη με την οργάνωση της φιέστας: «Τους άφησε θετική εντύπωση, ήταν ικανοποιημένοι. Εξάλλου πώς να μην είναι χαρούμενος κάποιος μια τέτοια μέρα. Η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα».

Για το βασικό σκεπτικό της φιέστας: «Θέλαμε να ετοιμάσουμε μια γιορτή που να πρεσβεύει τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Να τιμήσουμε όλους τους ανθρώπους που «έφυγαν» και δεν πρόλαβαν να δουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, να τιμήσουμε το παρελθόν, τις ρίζες μας, να το φέρουμε όλο αυτό στο σήμερα. Να είναι ένα αποτέλεσμα που θα αρέσει στον κόσμο. Ακούγαμε σενάρια για συναυλίες. Δεν θέλαμε να κλέψει κανείς ούτε ένα δευτερόλεπτο από την δόξα αυτών που το αξίζουν. Θέλαμε να φωτίσουμε μόνο τους ποδοσφαιριστές, γιατί αυτοί είναι που έφεραν τον ΠΑΟΚ εδώ και οι άνθρωποι της ομάδας. Οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από την Δευτέρα, είχαμε λιγότερο από μια εβδομάδα. Σε οργανωτικό επίπεδο με τον Κυριάκο Κυριάκου, είχαμε ξεκινήσει να το σκεφτόμαστε εδώ και ένα μήνα».

Για το ποιοι βοήθησαν στην οργάνωση:«Αφορά το τμήμα επικοινωνίας αυτό που είδατε χθες και είμαι πολύ περήφανος γι αυτό, , αν και δεν συνηθίζεται κάτι τέτοιο. Όλη η ΠΑΕ, βέβαια, ήταν στο πόδι για να γίνουν τα πάντα. Οι πληρωμές, η οργάνωση, να βγουν οι διαπιστεύσεις, να έρθουν τα συνεργεία. Όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ ήταν σε εγρήγορση. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο, να βρούμε τους κατάλληλους ανθρώπους. Φτιάξαμε το κόνσεπτ στο μυαλό μας και θέλαμε να το υλοποιήσουμε».

Για το αν υπήρχε κάτι προγραμματισμένο που τελικά δεν υλοποιήθηκε: «Κάτι μικρό που δεν άλλαξε την εικόνα της γιορτής. Ήταν προγραμματισμένο πριν σηκώσει το τρόπαιο ο Βιεϊρίνια, τα παιδιά της Κ-15 και της Κ-19 θα άνοιγαν μια τεράστια σημαία, αριστερά και δεξιά από τη σκηνή. Δεν πειράζει, το σκηνικό με τον κόσμο δεξιά και αριστερά να το χαίρεται ήταν πιο όμορφο».

Για το πώς το έζησε ο Βιεϊρίνια: «Η αλήθεια είναι ότι επειδή είναι συναισθηματικό παιδί, πέρασε πολύ δύσκολα τις προηγούμενες μέρες. Κανείς φυσικά δεν πρέπει να τραυματίζεται, αυτός, όμως, θα ήταν ο τελευταίος που θα έλεγε κανείς να πάθει κάτι τέτοιο. Γι αυτόν, πάντως, ήταν μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές της ζωής του. Παρότι πονούσε, το έζησε το χάρηκε, δεν άφησε το κύπελλο από τα χέρια του. Είδατε όλοι πως έκρυψε τα δάκρυα του , ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Πριν το παιχνίδι με τη Λάρισα έλεγε στη γυναίκα του και στις κόρες του ότι φεύγει για το σημαντικότερο παιχνίδι της ζωής του».

Για την τρέλα του Πασχαλάκη: «Είμαστε και εμείς σίγουροι ότι είναι τρελός. Πρώτα απ΄όλα είναι εκείνος σίγουρος».

Για το πώς το βίωσε ο Λουτσέσκου: «Είναι ένας άνθρωπος που εκφράζεται διαφορετικά, είναι σοβαρός και συγκεντρωμένος. Το ότι βέβαια δεν το εκφράζει για παράδειγμα σαν τον Πασχαλάκη, δεν σημαίνει ότι δεν χαίρεται. Είναι διαφορετικός ο ρόλος του, υπάρχει μπροστά και το παιχνίδι κυπέλλου της Πέμπτης. Πρέπει και εκείνος να είναι πιο ψύχραιμος για να διαχειριστεί όλους τους υπόλοιπους».

Για το αν ήταν οι χθεσινές από τις τελευταίες στιγμές στην Τούμπα: «Θα φανεί. Δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς. Ξέρετε ότι υπάρχει και γραφειοκρατία. Εμείς κάνουμε τα πάντα , για να είμαστε έτοιμοι, για τη κατασκευή του νέου γηπέδου. Σίγουρα τα πρώτα παιχνίδια στην Ευρώπη θα δοθούν στη Τούμπα».

Για την απουσία του Χατσερίντι: «Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Δεν ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή αυτή. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, είναι κάτι που θα δούμε στη πορεία».

Για τον Πριγιοβιτς που ήρθε: «Δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου να τον πείσουμε, ήθελε να έρθει. Είναι κομμάτι της ομάδας, δεν νομίζω ότι υπήρχε λόγος να μην είναι εδώ. Όλοι όσοι είχαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, αν μπορούσαν θα ήταν εδώ. Όπως ο Κίτσιου και ο Ουάρντα, που είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Ήταν πολύ χαρούμενος ο Πρίγιοβιτς. Το δέσιμο που έχει με την ομάδα, δεν φεύγει εύκολα».

Για τον Βαρέλα: «Ο Βαρέλα είναι ένα παιδί τρομερά συγκεντρωμένο. Ένας απίστευτος επαγγελματίας. Ήταν ένας από τους παίκτες που παρακινούσαν ψυχολογικά τους άλλους , κάτι που νομίζω το καταλάβατε από τα βίντεο που είδατε χθες. Από εκεί και πέρα όλα όσα είδατε χθες, ήταν μια γεύση από τα πράγματα που ετοιμάζουμε στο άμεσο μέλλον. Μέσα στο επόμενο δίμηνο θα δείτε πολλά».

Διαβάστε ακόμη...