Μια ομάδα, ένα τίτλος, 18+1 πρωτοσέλιδα!

Από sdna.gr: Μαγικές Δευτέρες, ονειρεμένες Κυριακές... Το SDNA καταγράφει τους σημαντικότερους σταθμούς στο δρόμο του ΠΑΟΚ για τον τίτλο, μέσα από τα καλύτερα πρωτοσέλιδα που κρεμάστηκαν στα περίπτερα.
Πηγή: sdna.gr
Μια ομάδα, ένα τίτλος, 18+1 πρωτοσέλιδα!

Το περίπτερο είναι το αποκούμπι του ρομαντικού... Ακόμα και στην εποχή που το ίντερνετ σαρώνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το πρωτοσέλιδο στο περίπτερο έχει άλλη γλύκα. Μέσα από 18+1 εξώφυλλα που κρεμάστηκαν στα περίπτερα και σίγουρα έκαναν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να ψάξουν για ευρώ στην τσέπη, το SDNA θυμάται τους κυριότερους σταθμούς του δικεφάλου προς τον τίτλο.

Το πρώτο μήνυμα!
Ο ΠΑΟΚ κερδίζει στις 23 Σεπτεμβρίου την ΑΕΚ με 2-0 και δείχνει ότι είναι έτοιμος για τον τίτλο. Είχαν προηγηθεί τρεις νίκες σε τρία ματς, ωστόσο στην Τούμπα εκείνο το βράδυ στέλνει μήνυμα κυριαρχίας και ετοιμότητας.

Το Θεόσταλτο!
Όποιος δεν αποδέχεται τη χρηστικότητα της τύχης στον αθλητισμό, δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Ο ΠΑΟΚ, κόντρα στη ροή και τη λογική του αγώνα, φεύγει νικητής από το Στάδιο Καραϊσκάκη. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδεικνύεται σε μορφή του αγώνα και η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεφεύγει από νωρίς.

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε!
Το ντέρμπι που περίμενε να ζήσει ξανά αρκετά χρόνια η Θεσσαλονίκη είχε όνομα, επώνυμο, δράμα και ένα ξεκάθαρο αφεντικό. Ο ΠΑΟΚ κάνει την ανατροπή μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και κερδίζει 2-1 τον Άρη, συνεχίζοντας μόνο με νίκες για εφτά ματς.

Ασταμάτητος!
Αυλαία του δεύτερου γύρου και ο πρωταθλητής χειμώνα τα βρίσκει δύσκολα στην Τρίπολη. Δύσκολα; Για 45 λεπτά, αφού στο δεύτερο ημίχρονο αρχίζει το σόου Βιεϊρίνια και ο ΠΑΟΚ φεύγει θριαμβευτικά και εμφατικά.

Αλύγιστος!
30 μέρες ντέρμπι. 30 μέρες που θα κρίνουν τα πάντα. Ο ΠΑΟΚ μένει ζωντανός στο ΟΑΚΑ και παρότι αγωνίζεται απέναντι στην ΑΕΚ με παίκτη λιγότερο για εξήντα λεπτά, αποσπά την ισοπαλία και δεν παραδίδει την κορυφή σε κανέναν.

Η μεγαλύτερη μέρα του «πολέμου»
Θα ήταν, έλεγαν, ντέρμπι. Θα έδιναν, έλεγαν, απαντήσεις. Θα αποδείκνυαν, έλεγαν, ποιος είναι ο καλύτερος. Ναι, οκ. Ο ΠΑΟΚ διέλυσε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα και από τις 10 Φεβρουαρίου ήταν ξεκάθαρο ότι το πρωτάθλημα ήταν δικό του.

Τελειωτικό χτύπημα!
Όχι στον Παναθηναϊκό, προφανώς. Στον Ολυμπιακό, όμως και σε όσους πίστευαν ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεφούσκωνε! Διπλό στο ΟΑΚΑ με συνοπτικές διαδικασίες και αρχές Μαρτίου συμπληρώνονται οι 30 μέρες των ντέρμπι που έστειλαν την κούπα στην Τούμπα.

Το βράδυ του αρχηγού!
Δεν ήταν, πλέον, θέμα τίτλου. Ήταν και παραμένει θέμα αήττητου. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει ακόμα μια ανατροπή, κερδίζοντας 2-1 στο Αγρίνιο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βάζει την υπογραφή του στην κούπα.

Χωρίς (πολλά) λόγια...
Η μόνη στιγμή που ο ΠΑΟΚ, ο κάθε οπαδός του ΠΑΟΚ, λύγισε...

Έχετε ακούσει τι λένε; «Η πιο μεγάλη μέρα είναι εκείνη που δεν έχουμε ζήσει ακόμα...». Αυτή η μέρα ξημερώνει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...