«Θα συνεχίσει να γράφει ιστορία στον ΠΑΟΚ κόντρα στις φήμες»

Από sdna.gr: Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου είπε πολλά στους εκπροσώπους της Ρουμανίας που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας αλλά το καλύτερο το κράτησε για το τέλος! «Ο Ραζβάν θα συνεχίσει να γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ».
Πηγή: sdna.gr
«Θα συνεχίσει να γράφει ιστορία στον ΠΑΟΚ κόντρα στις φήμες»

«Πληθωρική» ήταν η παρουσία του Μίρτσεα Λουτσέσκου στο γήπεδο της Τούμπας καθώς συναντήθηκε και με τον Ιβάν Σαββίδη ενώ έδωσε και... ατάκα για το γιο του, Ραζβάν.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του ΠΑΟΚ, απευθυνόμενος στον Μίρτσεα Λουτσέσκου, του είπε: «Θα είναι καλύτερος από τον πατέρα του όταν φτάσει στην ηλικία του. Τον αγαπώ», με τον πολύπειρο τεχνικό να σηκώνει το γάντι και να απαντά: «Ελπίζω να έχετε δίκιο. Είμαι ένας περήφανος πατέρας».

Μιλώντας -ωστόσο- για τον γιο του, έδωσε μεγάλη ατάκα, τονίζοντας πως θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ καθώς γράφει ιστορία: «Θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία με τον ΠΑΟΚ. Γράφει ιστορία εδώ. Όλα τα άλλα που ακούγονται είναι φήμες...», αναφερόμενος προφανώς στα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφόρησαν από την Τουρκία και αφορούσαν τον προπονητή των πρωταθλητών...

Διαβάστε ακόμη...