«Υπηρετώ με πίστη, 30 χρόνια το ασπρόμαυρο του ΠΑΟΚ»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ιωσηφίδης και γενικός αρχηγός της Κ19 του Δικεφάλου, μίλησε στην εκπομπή «Full επίθεση» του ARENA FM 89.4 για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ προς το νταμπλ, αναπολώντας στιγμές από τα πρωταθλήματα του 1976 και του 1985, ενόψει και της αποψινής φιέστας στην Τούμπα.
Πηγή: arenafm.gr
«Υπηρετώ με πίστη, 30 χρόνια το ασπρόμαυρο του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα δυο πρωταθλήματα που κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ και την αποψινή φιέστα: «Το πρώτο ήταν κάτι το ανεπανάληπτο. Ήταν μια γροθιά για το ΠΟΚ, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, πρέπει μόνο μπροστά. Αυτό το δείχνει κάθε μέρα ο ΠΑΟΚ, πως γιγαντώνεται. Σήμερα θα το ζήσει και όλη η Ελλάδα αυτό. Πιστεύω να είμαστε σοβαροί σήμερα στις 19:00 και να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

Το πρώτο πάντα είναι το πιο ωραίο. Το αναζητάς, παλεύεις γι' αυτό. Μετά από εννιά χρόνια ζήσαμε και το δεύτερο πρωτάθλημα, αλλά τώρα είναι πάρα πολλά τα χρόνια από την τελευταία φορά. Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να καθυστερήσουμε τόσο πολύ. Βλέπετε πόσο ενώνονται όλοι όταν βλέπουν έναν εχθρό σαν εμάς. Ο ΠΑΟΚ είναι εχθρός γι' αυτούς της Αθήνας. Με την έλευση του κ. Σαββίδη γίναμε ακόμη πιο ισχυροί όμως και πλέον τα παιχνίδια παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Όλοι οι βετεράνοι είμαστε κομμάτι αυτής της ομάδας και πιστεύω πως θα νιώσουμε σήμερα όλες τις χαρές που νιώσαμε στους προηγούμενους τίτλους. Με ιδιαίτερη συγκίνηση θα μπούμε στο γήπεδο σαν βετεράνοι. Η περηφάνια θα είναι ίδια με τότε που αγωνιζόμασταν. Εγώ θα πάω με την ομάδα του '85, γιατί ήμουν αρχηγός και ήταν η τελευταία μου χρονιά στον ΠΑΟΚ σήμερα, όταν θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ελπίζω να βγω και μια φωτογραφία με το τρόπαιο του 1976, επειδή δεν έχω ούτε μια αναμνηστική από τότε».

Για τα χρόνια του στον ΠΑΟΚ: «Πήγα το 1971, έφυγα τον Δεκέμβριο του 1985 και το 2005 επέστρεψα, όντας γενικός αρχηγός, εννιά χρόνια στην πρώτη ομάδα και έπειτα στην δεύτερη, με τον Πάμπλο Γκαρσία. Δηλαδή 30 χρόνια είμαι στον ΠΑΟΚ. Υπηρετώ με πίστη το άσπρο και το μαύρο».

Διαβάστε ακόμη...