"Θέλω να με θυμούνται ότι έπαιξα μέχρι τέλους και δεν έφυγα"

Από paok24.com: Παρά την τραγική οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ, υπάρχουν παίκτες όπως ο Φιλ Γκος, που δεν θέλουν να μείνουν στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας τους με τον ΠΑΟΚ, αλλά στο αγωνιστικό και θέλουν να παίξουν μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν.
Πηγή: paok24.com
"Θέλω να με θυμούνται ότι έπαιξα μέχρι τέλους και δεν έφυγα"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φιλ Γκος:

"Όλοι ξέρουμε ότι δεν έχουμε όλους τους παίκτες μας, δεν είναι δικαιολογία αυτό βέβαια, εμείς προσπαθήσαμε ως το τέλος κάναμε αυτό που μπορούσαμε, πρέπει να μείνουμε θετικοί για τη συνέχεια. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνοντας μια αναδρομή στην καριέρα μου πήρα μια απόφαση για μένα. Θέλω να συνεχίσω να προπονούμαι με την ομάδα ως το τέλος και να μην τα παρατήσω.

Και παρόλο που θα είχα κάθε δικαίωμα να σταματήσω αυτή τη στιγμή και να επιστρέψω στο σπίτι μου για να είμαι με τον γιο μου, αποφάσισα ότι δεν είναι σωστό για μένα σαν άνθρωπο να το κάνω αυτό. Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και τη στιγμή που πίστευα ότι έχει τελειώσει η καριέρα μου μου έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Είχα πει ότι παρόλο που υπάρχει οικονομικό θέμα έχω κάνει χρήματα στην καριέρα μου και δεδομένης της ευκαιρίας που πήρα από τον ΠΑΟΚ θεωρώ δίκαιο ότι πρέπει να συνεχίσω να παλεύω.

Δεν πίστευα ποτέ ότι η ομάδα θα βρεθεί σε αυτό το σημείο, είμαι απογοητευμένος απ το πως αντιμετωπίζεται η ομάδα, ξέρω ότι τέτοιες καταστάσεις δεν είναι κάτι ασυνήθιστο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Θέλω να με θυμούνται για το πως έπαιξα φορώντας αυτή τη φανέλα και όχι γιατί τα παράτησα. Ειδικά αν είναι η τελευταία μου χρόνια θέλω να με θυμούνται για το πως έπαιξα και όχι γιατί πήρα το αεροπλάνο και έφυγα."

Για τους Χάτσερ και Γκάρετ που δεν συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ομάδας:

"Όπως είπα έχουν το δικαίωμα να μην παίξουν, αν και εγώ είχα και άλλα χρόνια να παίξω μπορεί να έκανα το ίδιο. Απλά αυτή τη στιγμή η Ευρώπη πρέπει να δει το θέμα γενικά γιατί αυτό γίνεται σε πολλές ομάδες. Η κατάσταση σε κάθε παίκτη είναι διαφορετική, ο καθένας έχει δικαίωμα να πράξει όπως θέλει. Απλά για μένα θέλω να είναι σωστός ο τρόπος που θα τελειώσω την καριέρα μου".

Εάν έχει μετανιώσει το καλοκαίρι που έμεινε στον ΠΑΟΚ:

"Όχι δεν μετανιώνω. Καθόλου. Ήμουν σίγουρος, τόσα χρόνια δουλεύω σκληρά, είναι μεγάλη τιμή για μένα που ήρθα να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Αν δεν υπήρχε η πρόταση του ΠΑΟΚ θα είχα σταματήσει το μπάσκετ. Απλά με στεναχωρεί η κατάσταση της ομάδας. Εύχομαι να βρεθεί ένας χρηματοδότης γιατί το αξίζει αυτή η ομάδα, αυτός ο κόσμος και αυτή η πόλη".

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...