Live η φιέστα και στο Open Beyond!

Από paok24.com: Το βράδυ της Κυριακής, στην Τούμπα θα υπάρχουν 30 χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι και θα γίνουν μάρτυρες της φιέστας που ετοιμάζει η ΠΑΕ και θα πανηγυρίσουν διά ζώσης την επιστροφή του Δικεφάλου στην κορυφή, σε περίπτωση που οι "ασπρόμαυροι" κερδίσουν ή αναδειχθούν ισόπαλοι με τον Λεβαδειακό!
Πηγή: paok24.com
Live η φιέστα και στο Open Beyond!

Παράλληλα, εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ ανά την υφήλιο θα είναι "κολλημένοι" μπροστά σε τηλεοράσεις, υπολογιστές και ραδιόφωνα προκειμένου να γιορτάσουν και αυτοί την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, με τα δικαιώματα της μετάδοσης του αγώνα να ανήκουν στα κανάλια της Nova.

Ωστόσο, θέλοντας οι εικόνες από την Τούμπα να φτάσουν σε όλους τους φιλάθλους του Δικεφάλου, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή στο Open Beyond TV να έρθει σε συμφωνία με τη Nova για παράλληλη μετάδοση της φιέστας, όπερ και εγένετο!

Έτσι, η γιορτή που θα στηθεί στην Τούμπα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, θα μεταδοθεί τόσο από τη Nova όσο και από το OPEN TV, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ετοιμάζει πολλές... εκπλήξεις!

Διαβάστε ακόμη...