Τσάμπιονς Λιγκ : Πρόβλημα για ΠΑΟΚ!

Από thessports.gr: Βγήκαν σήμερα τα δύο ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ και οι προκρίσεις της Τότεναμ και του Άγιαξ, που θα παίξουν μαζί, με αποτέλεσμα ένας από τους δύο να πάει στον τελικό, δημιουργούν έναν πονοκέφαλο στον ΠΑΟΚ!
Πηγή: thessports.gr
Τσάμπιονς Λιγκ : Πρόβλημα για ΠΑΟΚ!

Ο λόγος;

Αν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ ομάδα, που ΔΕΝ έχει εξασφαλισμένη θέση στους ομίλους της νέας σεζόν από το πρωτάθλημα της χώρας της, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τον 2ο προκριματικό γύρο στις 23 ή 24 Ιουλίου, αντί για τον 3ο στις 6 ή 7 Αυγούστου.

Η Τότεναμ και ο Άγιαξ για την ώρα δεν έχουν σίγουρη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ από το πρωτάθλημά τους. Είναι φαβορί, αλλά κάλλιστα μπορούν να μείνουν εκτός!1

Η Τότεναμ είναι 3η, αλλά έναν πόντο πίσω της είναι Άρσεναλ και Τσέλσι και τρεις πόντους πίσω η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απομένουν πέντε αγωνιστικές για το φινάλε.

Ο Άγιαξ είναι στην 1η θέση, ισόβαθμος με την Αϊντχόφεν, έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές.

Σε ένα ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ από τον 2ο προκριματικό, τα πράγματα δυσκολεύουν, γιατί εκτός του πρωταθλητή Ολλανδίας, στους πιθανούς αντίπαλος στον τελευταίο γύρο θα είναι και η Ζάλτσμπουργκ.

Αν κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ η Μπαρτσελόνα ή η Λίβερπουλ, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό.

Η Ζάλτσμπουργκ θα πάει απευθείας στους ομίλους, οπότε δεν θα είναι πιθανός αντίπαλος του ΠΑΟΚ, αλλά θα είναι σε δύο γύρους πιθανός αντίπαλος ο πρωταθλητής Ολλανδίας, που μπορεί να είναι ο Άγιαξ...

Διαβάστε ακόμη...