«Μην μας μπερδεύετε με άλλα γήπεδα που βρίσκετε πρόθυμους υπηρέτες» (pics)

Από sdna.gr:Νέο ποστάρισμα από τον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος απάντησε στην τοποθέτηση του Ολυμπιακού για την Τούμπα και στα περί συμμαχιών.
Πηγή: sdna.gr
«Μην μας μπερδεύετε με άλλα γήπεδα που βρίσκετε πρόθυμους υπηρέτες» (pics)

Ανέβηκαν οι τόνοι στην συνεδρίαση της Super League, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να σημειώνουν πως δεν ψήφισαν τον ΠΑΟΚ και κατ΄επέκταση τον Μάκη Γκαγκάτση καθώς ο... λόγος ήταν προσωπικός δεδομένου πως ο Δικέφαλος δεν άφησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας στο ντέρμπι των δύο ομάδων τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από τον Κώστα Καραπαπά προς τον Μάκη Γκαγκάτση: «Δεν μπορείς να λες στην Τούμπα να μην αφήσουν τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να μπει στο γήπεδο και μετά να ζητάς να γίνεις πρόεδρος των ομάδων».

Ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως στην Τούμπα δεν θα μπαίνει κανείς που δεν έχει εξουσιοδότηση, τονίζοντας πως δεν θα βρουν στον ΠΑΟΚ, ότι συναντούν σε άλλα γήπεδα με πρόθυμους υπηρέτες: «Μπορεί να σταματήσει οποιονδήποτε δεν έχει εξουσιοδότηση να μπει στην Τούμπα. Μην μας μπερδεύετε με άλλα γήπεδα που βρίσκετε πρόθυμους υπηρέτες. Ο τρόπος που με σέβονται σε άλλα γήπεδα, θα είναι ο ίδιος που θα έχουμε και στην Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον στην Τούμπα...».

Κατόπιν, έδωσε και το δικό του στίγμα στα περί συμμαχιών, με μια φωτογραφία που τον απεικονίζει αγκαλιά με τον πατέρα του, Ιβάν Σαββίδη, σημειώνοντας πως αυτή είναι η μοναδική συμμαχία του ΠΑΟΚ!

Διαβάστε ακόμη...