“Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και στα επόμενα χρόνια”

Από sfina.gr: Αποκαλυπτικός ο Νέτο Γκουερίνο, ο άνθρωπος που πέτυχε το "χρυσό" γκολ του ΠΑΟΚ το 1976 και χάρισε ένα πρωτάθλημα με εκείνη τη νίκη 1-0 επί της ΑΕΚ στην Τούμπα, μίλησε στην "Βεργίνα Τηλεόραση" και μεταξύ άλλων, τόνισε:
Πηγή: sfina.gr
“Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ και στα επόμενα χρόνια”

-"Ο ΠΑΟΚ έπαιξε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα και δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα, ήταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και σε αυτό έπαιξε ρόλο, τον πιο σημαντικό, ο προπονητής, που κράτησε ενωμένα τα αποδυτήρια και όταν κάποιος δεν αγωνιζόταν, δεν γκρίνιαζε, πολύ σπουδαίο αυτό".

-"Ο κόουτς διαχειρίστηκε άψογα τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, με συσπείρωση της ομάδας και εγώ προσωπικά περίμενα πιο δύσκολη την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η ομάδα μας το πήρε εύκολα, γιατί ήταν η καλύτερη από όλες".

-"Ο Μάτος μπορεί να παίξει άνετα άλλα δυο χρόνια μπάλα σε υψηλό επίπεδο, γιατί είναι πολύ γυμνασμένος, κάνει καλή ζωή, αθλητική και θέλει να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ για να πάρει κι άλλους τίτλους".

-"Ο ΠΑΟΚ θα είναι πρωταθλητής και τα επόμενα χρόνια, έχει ξεφύγει από τους άλλους και δεν πιστεύω ότι θα μπορέσουν να τον φτάσουν. Είναι μεγάλη υπόθεση η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έφτιαξε μια πανίσχυρη ομάδα από όλες τις απόψεις και θα συνεχίσει να την δυναμώνει με μεταγραφές".

-"Η ΠΑΕ μας προσκάλεσε όλους τους παίκτες του 1976 να είμαστε παρόντες στο ματς με τον Λεβαδειακό, όπως και τους παίκτες που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα του 1985, θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές, όπως προβλέπω..."

Διαβάστε ακόμη...