«Σημαντικό αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο»

Από sdna.gr:Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μιλένκο Τέπιτς, βρέθηκε στη Sportexpo και μίλησε για την εμπειρία του, τα γενέθλια του συλλόγου, αλλά και τη φετινή σεζόν που φτάνει στο τέλος της.
Πηγή: sdna.gr
«Σημαντικό αυτό που κάνει ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά σημείωσε: Είναι μία πολύ ωραία εμπειρία αισθάνομαι και λίγο σαν παιδί αυτές τις ώρες γιατί βλέποντας τα σπορ θέλω να τα δοκιμάσω και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Την επιλογή μου την έκανα διαλέγοντας το μπάσκετ κοντά στα εννέα μου χρόνια και όπως τα περισσότερα παιδιά ξεκίνησα παίζοντας παίζοντας ποδόσφαιρο, αλλά συνέχισα στο μπάσκετ και δεν το μετάνιωσα ποτέ.

Για τα γενέθλια του συλλόγου: Το να συμπληρώνει κάποιος 93 χρόνια είναι ένας τεράστιος αριθμός και θέλω να πω χρόνια πολλά. Είναι επίσης πολύ σημαντικό που στο ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να κατακτήσει έναν τίτλο. Εύχομαι επιτυχίες σε όλα τα τμήματα και να έχουν ένα λαμπρό μέλλον. Να έχουν όλοι κάτι παρόμοιο, όπως το τμήμα ποδοσφαίρου.

Για τη φετινή χρόνιά: Θεωρώ ότι είναι μία πετυχημένη χρονιά, καθώς έφτασε στον τελικό μετά από πολλά χρόνια και στο Basketball Champions League έμεινε η γεύση ότι η ομάδα θα μπορούσε να πετύχει και κάτι παραπάνω. Αναφορικά με το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσουμε για την υψηλότερη θέση και από εκεί και πέρα ανάλογα με τους τραυματισμούς που υπάρχουν, θα εξαρτηθεί και το τι θα μπορέσουμε να κάνουμε.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό που έρχεται: Ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια ότι περνάει μία περίεργη κατάσταση. Θα το αντιμετωπίσουμε όπως όλα τα παιχνίδια και ότι καλύτερο μας βγει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Για τη δική του κατάσταση: Αισθάνομαι καλά. Αισθάνομαι όμως και στεναχωρημένος για τα προβλήματα τραυματισμών που υπήρχαν στους συμπαίκτες μου. Με την ευκαιρία να ευχηθώ περαστικά στον Σταύρο το Σχίζα που σήμερα χειρουργήθηκε. Το μόνο που μπορώ να πω για το τέλος της σεζόν, καθώς έχουν μείνει τρεις αγώνες κανονικής διάρκειας, είναι να είμαστε υγιείς και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε ακόμη...