Προσοχή μέχρι το σφύριγμα της λήξης στη Λάρισα

Από sfina.gr: Όσο κι αν φαίνεται, ότι όλα έχουν τελειώσει, η επίδειξη προσοχής μέχρι και την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι απαραίτητη.
Πηγή: sfina.gr
Προσοχή μέχρι το σφύριγμα της λήξης στη Λάρισα

Ο Ολυμπιακός μπορεί να ελπίζει ακόμα σε ένα ακραίο σενάριο μη νίκης του ΠΑΟΚ στη Λάρισα. Ο κίνδυνος επεισοδίων από προβοκάτσια (που θα επέσυραν τιμωρία) θεωρητικά αποφεύχθηκε από την στιγμή που η Λάρισα δεν έδωσε εισιτήρια για τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά απαιτείται τεράστια προσοχή αγωνιστικά και οργανωτικά μέχρι το σφύριγμα της λήξης στην Λάρισα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να σχεδιάζεται παρασκηνιακά μέχρι και την ύστατη ώρα εις βάρος του ΠΑΟΚ, που βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Εξάλλου, συνήθως οι προβοκάτσιες οργανώνονται, όταν πιστεύουν ότι είσαι χαλαρός και το μυαλό σου «ταξιδεύει» στους πανηγυρισμούς.

Η ομάδα πρέπει και είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα και να πάρει την νίκη κάτω από οποιοσδήποτε συνθήκες.

Ένα ματς έμεινε, πριν από τα επινίκια για την επίτευξη του πρώτου μεγάλου στόχου. Η 25η νίκη στον «μαραθώνιο» του φετινού πρωταθλήματος που θα μείνει στην ιστορία.

Διαβάστε ακόμη...