«Θα φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος»

Από inpaok.com: Για την επερχόμενη κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις διαδικασίες για την ανέγερση της νέας Τούμπας, μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε,ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.
Πηγή: inpaok.com
«Θα φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος»

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τις προετοιμασίες του Δήμου ενόψει της προοπτικής μαθηματικής επικύρωσης της κατάκτησης του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (13/4):

«Είμαστε σε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση, αν κατακτηθεί το Πρωτάθλημα την Κυριακή στη Λάρισα και υπάρχει πρόθεση να έρθει το λεωφορείο στον Λευκό Πύργο να τον έχουμε έτοιμο, να τον φωταγωγήσουμε. Και γενικότερα να υπάρχει η προετοιμασία για να υποδεχθούμε τους χιλιάδες κόσμου. Υπάρχει επικοινωνία και με την τροχαία, και με όλους τους φορείς που εμπλέκονται. Η επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει με τη φωταγώγηση, η οποία θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Αλλά για το αν υπάρξει η επιθυμία για κάτι διαφορετικό, π.χ. φωταγώγηση σε ασπρόμαυρο φόντο. Θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ και θα αποφασίσουν. Είμαστε σε επαφή μαζί τους».

Για την αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα ασχολούνταν με τη Νέα Τούμπα, λόγω έλλειψης απαρτίας:

«Το συμβούλιο θα γίνει τη Δευτέρα, επομένως, δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη καθυστέρηση. Πιστεύω πως το προηγούμενο πάθημα μας έγινε μάθημα και όλοι θα είναι παρόντες. Γενικά υπάρχει καθυστέρηση στην προσέλευση συμβούλων, και στο παρελθόν υπήρχε. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές η καυστέρηση γίνεται μεγαλύτερη».

Διαβάστε ακόμη...