Αποκαλύψεις Πουρλιοτόπουλου για τις υποδομές του ΠΑΟΚ!

Από sfina.gr: Επικεφαλής και γενικός αρχηγός των τμημάτων υποδομών του ΠΑΟΚ είναι εδώ και χρόνια ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο οποίος μίλησε στην "Βεργίνα Τηλεόραση" μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κ15 και τόνισε μεταξύ άλλων:
Πηγή: sfina.gr
Αποκαλύψεις Πουρλιοτόπουλου για τις υποδομές του ΠΑΟΚ!

-"Αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ για την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος και στην Κ15 έχουμε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα σε έξι χρόνια, αυτό που θέλουμε να πετύχουμε όμως, είναι άλλο. Να βγάλουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα, αυτός είναι ο στόχος μας".

-"Πριν έρθει ο Ιβάν Σαββίδης κάναμε μόνο όνειρα για τις υποδομές του ΠΑΟΚ, από το 2013 και μετά, βλέπουμε τα όνειρά μας να γίνονται πραγματικότητα με την παρουσία και την επένδυση του κ. Σαββίδη, ο οποίος είναι αλήθεια ότι κάθε χρόνο επενδύει πάνω από 2,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο για τη λειτουργία των Ακαδημιών. Τα χρήματα ακούγονται πολλά για την Ελλάδα, αλλά εάν μάθετε τι επένδυση κάνουν στο εξωτερικό, θα καταλάβετε ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και χωρίς τον κ. Σαββίδη δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να πλησιάσουμε τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού".

-"Έχει νοικιαστεί το κτίριο στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, όπου στα 32 δωμάτια φιλοξενούνται 44 νεαροί ποδοσφαιριστές που κατάγονται από άλλες πόλεις και πέρα από την εκπαίδευση σε μαθήματα και ποδόσφαιρο, σιτίζονται εκεί με μαγείρισσα και μπορούν να διαβάζουν, να συναναστρέφονται μεταξύ τους και να παρακολουθούν όλες τις εκδηλώσεις του ΠΑΟΚ".

-"Η Κ17 θα δώσει τον δικό της αγώνα στα πλέϊ οφ από τις 20 Απριλίου και θα διεκδικήσει την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος".

"Το πρόβλημά μας είναι ψυχοπνευματικό, πώς θα μπορέσουμε να περάσουμε τα παιδιά της Κ19 στην πρώτη ομάδα χωρίς προβλήματα και γι αυτό αποφασίζουμε να δίνονται δανεικοί για ένα ή δυο χρόνια σε άλλες ομάδες, προκειμένου να "ψηθούν".

-"Ενημερωθήκαμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι τελείωσε η συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών, ενδεχομένως να προσληφθεί άλλος, ξέρουν οι άνθρωποι τι πρέπει να κάνουν".

-"Θα πάρουμε μέρος και σε άλλα τουρνουά υψηλού επιπέδου του εξωτερικού για τις ομάδες μας, γιατί αυτά αποτελούν μεγάλη εμπειρία".

Διαβάστε ακόμη...