Έρχεται μήνας… φωτιά!

Από inpaok.com:Το τελευταίο Σαββατοκύριακο (23-24/3) χωρίς αγωνιστική δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα, εξαιτίας της διεξαγωγής των αναμετρήσεων των εθνικών ομάδων, φτάνει στο τέλος του.
Πηγή: inpaok.com
Έρχεται μήνας… φωτιά!

Η επόμενη υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 31 Μαρτίου κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια, με την οποία ολοκληρώνεται ένας απόλυτα πετυχημένος μήνας με 3/3 νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

Ο Απρίλιος θα είναι αρκετά απαιτητικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου, με κρίσιμες αναμετρήσεις, στις οποίες καλείται να «σφραγίσει» την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Η αρχή γίνεται στις 3 Απριλίου στην Τούμπα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ στις 7 του μηνός υποδέχεται τη Λαμία στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Μία εβδομάδα αργότερα (14/4) φιλοξενείται από την ΑΕΛ για την 28 αγωνιστική, ενώ στις 21/4 αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Τούμπα.

Τέλος, στις 24 ή 25 του μηνός θα διεξαχθεί η ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου στην Τρίπολη, επομένως μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, η επιστροφή στη δράση συμπίπτει με ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα.

Διαβάστε ακόμη...