O ΠΑΟΚ παίρνει γκολ από όλες τις γραμμές του!

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία της ξέφρενης πορείας του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League, με τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να καταγράφουν εντυπωσιακές επιδόσεις την φετινή σεζόν.
Πηγή: sdna.gr
O ΠΑΟΚ παίρνει γκολ από όλες τις γραμμές του!

Οι «ασπρόμαυροι» μέχρι τώρα, έχουν δώσει 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει 88 γκολ εκ των οποίων τα 57 έχουν προέλθει από συνεργασίες των παικτών του ΠΑΟΚ με τους μεσοεπιθετικούς του Δικεφάλου να μετρούν στο ενεργητικό τους 37 ασίστ, τους ποδοσφαιριστές της αμυντικής γραμμής να μετρούν 13, την ώρα που οι παίκτες της μεσαίας γραμμής έχουν έξι ασίστ.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκονται ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Λέο Ζαμπά, που έχουν καταγράψει εννιά ασίστ μέχρι τώρα με τον Δημήτρη Λημνιό και τον Δημήτρη Πέλκα να ακολουθούν με πέντε και τους Άκπομ Βιεϊρίνια, σε απόσταση... αναπνοής δεδομένου ότι έχουν στο ενεργητικό τους τέσσερις ασίστ.

Τα άκρα... φωτιά του ΠΑΟΚ

Ιδιαίτερη είναι η συνεισφορά των παικτών του ΠΑΟΚ, που αγωνίζονται στα άκρα, είτε της μεσοεπιθετικής, είτε της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου, αφού έχουν συμμετοχή σε 23 γκολ των «ασπρόμαυρων» με τις ασίστ που έχουν μοιράσει, ενδεικτικό και του τρόπου ανάπτυξης της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τις εννιά ασίστ του Λέο Ζαμπά, τις πέντε του Δημήτρη Λημνιού και τις τέσσερις του Αντελίνο Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ακόμη τρεις ασίστ από τον Λέο Μάτος, αλλά και δύο από τον Αλίν Τόσκα.

Το εντυπωσιακό με τον ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν, είναι ότι έχει καταφέρει να πάρει ασίστ από όλες τις γραμμές των «ασπρόμαυρων», ακόμη και από τον τερματοφύλακα (!), αφού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πιστώνεται την τελική πάσα στο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με το οποίο «έγραψε» το 0-2 του Δικεφάλου απέναντι στην Βασιλεία στο St. Jacobs Park.

Αναλυτικά οι ασίστ που έχουν μοιράσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ:

ΠαίκτηςΑσίστΝτιέγκο Μπίσεσβαρ9Λέο Ζαμπά9Δημήτρης Λημνιός5Δημήτρης Πέλκας5Αντελίνο Βιεϊρίνια4Τσούμπα Άκπομ4Λέο Μάτος3Φερνάντο Βαρέλα3Ζοσέ Μαουρίσιο3Ομάρ Ελ Καντουρί3Εβγέν Σάκχοφ2Αλίν Τόσκα2Χοσέ Κρέσπο1Αμρ Ουάρντα1Κάρος Σφιντέρσκι1Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης1Αλέξανδρος Πασχαλάκης1

Διαβάστε ακόμη...