Kόνιαρης: Άλλος στην Ευρώπη, άλλος στην Ελλάδα…

Από ebasket.gr: Το ότι διαθέτει ταλέντο, είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί...
Πηγή: ebasket.gr
Kόνιαρης: Άλλος στην Ευρώπη, άλλος στην Ελλάδα…

Υπάρχουν στιγμές που ο Αντώνης Κόνιαρης έχει "βγάλει" αγωνιστική ποιότητα και το Champions League συμπεριέλαβε τον παίκτη του "Δικεφάλου" στους έξι κορυφαίους νέους παίκτες της διοργάνωσης. Ασφαλώς και αυτό είναι ένα "παράσημο" για τον 21χρονο καλαθοσφαιριστή ο οποίος έχει... αρέσει σε κάποιους αγώνες του Champions League.

Καλά όλα αυτά για την Ευρώπη, αλλά στην Ελλάδα ο νεαρός καλείται να ανεβάσει στροφές... Γιατί όσον αφορά τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν για το πρωτάθλημα, είναι γεγονός πως ο Κόνιαρης κινείται σε ρηχά νερά. Απέναντι στον Ήφαιστο, την τελευταία αγωνιστική, σε 16 λεπτά συμμετοχής έμεινε άποντος. Το στατιστικό που προκαλεί εντύπωση αναφορικά με τον Κόνιαρη, είναι το γεγονός πως στους 19 αγώνες που έπαιξε για την Basket League, δεν ήταν... ποτέ "διψήφιος".

Σε όλα τα ματς, δηλαδή, ήταν "μονοψήφιος" αφού πέτυχε κάτω από 10 πόντους... Στη χειρότερη περίπτωση έμεινε άποντος (σε τέσσερις αγώνες) και στην καλύτερη πέτυχε 9 πόντους το οποίο συνέβη δύο φορές, απέναντι σε Χολαργό και Περιστέρι. Φέτος (2018-19) ο Κόνιαρης πετυχαίνει 3,7 πόντους μέσο όρο στο πρωτάθλημα ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο πετύχαινε 6,1 πόντους μέσο όρο (στην κανονική περίοδο).

Διαβάστε ακόμη...