«Ο ΠΑΟΚ δίκαια στην κορυφή»

Από sdna.gr: Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, για την Εθνική ομάδα αλλά και το ντέρμπι των αιωνίων, μίλησε ο Γιώργος Γεωργιάδης.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ δίκαια στην κορυφή»

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ (σ.σ. κατέχει μαζί με τον Μάριο Μπράνκο το συγκεκριμένο πόστο), τόνισε πως ο Δικέφαλος βρίσκεται δίκαια στην κορυφή, ενώ ρωτήθηκε και για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94.6:

Για την ενασχόλησή του σήμερα με το ποδόσφαιρο: «Ασχολούμαι με τις υποδομές του ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα με την Κ-17 της ομάδας. Στόχος να προετοιμάσουμε κατάλληλα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές προκειμένου να προωθηθούν στην Κ-19 και στην συνέχεια να παίξουν στην πρώτη ομάδα».

Για τη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ έχτισε τις βάσεις για την φετινή εξαιρετική πορεία από την στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδη. Έχει γίνει σταθερή αλλαγή, ενώ τα τεχνικά επιτελεία έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται δικαίως στην κορυφή»

Για το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ: «Δεν υπάρχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον μετά από αρκετά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, ειδικότερα με την απαγόρευση μεταγραφών και ο Ολυμπιακός βρίσκεται εκτός στόχων»

Για την πορεία του Παναθηναϊκού με τον Γιώργο Δώνη: «Καλή η προσπάθεια των 'πρασίνων' με τις δεδομένες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν».

Για την Εθνική ομάδα και αν μπορεί να επιστρέψει στην ελίτ, με την συμμετοχή της στο Euro 2020: «Η εικόνα της εθνικής ήταν άσχημη τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτελεί τον ιδανικότερο τεχνικό για να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο που του ανατέθηκε, με στόχο την πρόκριση στο Euro 2020»!

Διαβάστε ακόμη...