Κωτσόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ πήρε το ματς με την εμπειρία του»

Από thessports.gr:Ο επιθετικός του Ατρομήτου, Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος, μίλησε μετά την ήττα στην Τούμπα για το στοιχείο που έκρινε το αποτέλεσμα, την αλλαγή προσέγγισης στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και για τον στόχο της ομάδας του Κάναντι.
Πηγή: thessports.gr
Κωτσόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ πήρε το ματς με την εμπειρία του»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Παίζαμε στην Τούμπα με τον πρωτοπόρο, που είναι πολύ καλή ομάδα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, σταθήκαμε μια χαρά, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο αντίπαλος, με την εμπειρία του, το έκανε και πήρε το παιχνίδι».

Για το γεγονός πως αυτή ήταν η πρώτη βαριά ήττα επί εποχής Κάναντι στον Ατρόμητο (τελευταία στις 18/01/2017, με σκορ 1-4 από τον ΑΟΚ):

«Ισχύει το συγκεκριμένο. Συμβαίνουν αυτά, παίζαμε μες στην Τούμπα με τον πρωτοπόρο, όπως προείπα, ήταν δύσκολο να σταθούμε, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ».

Για το γεγονός πως ο Ατρόμητος έχασε το αήττητο σερί έξι αγώνων που «έτρεχε» και για το πού αποδίδει την ήττα και το αποτέλεσμα:

«Στην εμπειρία. Είχαμε και νέα παιδιά μέσα εμείς, πιστεύω ότι το σκορ κρίθηκε στην εμπειρία του αντιπάλου».

Για την επιθετική προσέγγιση του δευτέρου ημιχρόνου με την διπλή αλλαγή σχηματισμού και τη δημιουργία καλών στιγμών:

«Πήγαμε στο ημίχρονο με δύο γκολ πίσω, οπότε βγήκαμε, πιέσαμε, πατήσαμε μπάλα, πατήσαμε την αντίπαλη περιοχή, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δεχτήκαμε και τρίτο γκολ».

Τέλος, για τον στόχο του Ατρομήτου:

«Στόχος είναι η 3η θέση, θα παλέψουμε ως το τέλος. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια, το επόμενο είναι με την ΑΕΚ, στο σπίτι μας και κοιτάμε να το κερδίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...