Κύμη – ΠΑΟΚ με Μάνο και όχι μόνο...

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο γήπεδο της Κύμης, μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου, αυτήν τη φορά για το πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι-«φωτιά» για τους γηπεδούχους.
Πηγή: paok24.com
Κύμη – ΠΑΟΚ με Μάνο και όχι μόνο...


Την προηγούμενη αγωνιστική, η Κύμη έχασε στην παράταση από το Περιστέρι, έχοντας πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Πουρσανίδη Γ., Παναγιώτου (...) και Κάρδαρη.

Ο ιδιοκτήτης της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου, με δημοσιεύσεις στο Facebook, με συνεντεύξεις σε διάφορα ραδιόφωνα από το περασμένο Σάββατο, έχει εκφράσει με κάθε τρόπο τη διαμαρτυρία του για όσα έγιναν στο Περιστέρι. Ενδιαφέρον στις τοποθετήσεις αυτές, έχει το ότι φαίνεται να έχει ταχθεί με την πλευρά του Ολυμπιακού, ζητώντας αλλαγή της ΚΕΔ, όντας θετικός στους ξένους διαιτητές.

Σήμερα, ημέρα ορισμών για τη 18η αγωνιστική της Basket League, η ΚΕΔ στέλνει στη Χαλκίδα, τον Μάνο, τον Τζαφλέρη και τον Βαρδάλο...

Ο πρώτος, ήταν ένας από τους τρεις που σήκωσαν όλη εκείνη τη «θύελλα» αντιδράσεων του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που δεν τελείωσε ποτέ, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν στο ημίχρονο, διαμαρτυρόμενοι για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο δεύτερος είναι μόνιμα μια ιδιαίτερη περίπτωση, ενώ ο Βαρδάλος ήταν ο τρίτος και στο Ήφαιστος Λήμνου-ΠΑΟΚ που έχει σημαδευτεί όσο κανένα άλλο παιχνίδι φέτος στο πρωτάθλημα, από διαιτητικές αποφάσεις. Σε εκείνο το παιχνίδι, τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τις αποφάσεις του Βαρδάλου ήταν πολλά. Η ομάδα του Λήμνου, είναι γνωστό από που... επηρεάζεται, οι δηλώσεις του κ. Θεοδώρου επίσης, δείχνουν μία... προτίμηση.

Το παιχνίδι του Σαββάτου, έχει τεράστια σημασία για την Κύμη, που έχει 21 βαθμούς όσους και το Λαύριο με τον Πανιώνιο, ένα βαθμό πάνω δηλαδή από το Ρέθυμνο και τη ζώνη του υποβιβασμού. Και για τον ΠΑΟΚ, έρχεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ...

Διαβάστε ακόμη...