«Οικογένεια ο ΠΑΟΚ, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να φέρουν... διχόνια»

Από paok24.com: Με την «σκληρή» γλώσσα της αλήθειας, ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος μίλησε για την μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ καθώς και για τα... ζιζάνια που προσπαθούν να σπείρουν μάταια την διχόνοια!
Πηγή: paok24.com
«Οικογένεια ο ΠΑΟΚ, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να φέρουν... διχόνια»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4:

Είναι μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάει στο επόμενο βήμα; Είναι μια ευκαιρία για τον οικογένεια Σαββίδη να αισθανθεί πιο κοντά το τμήμα;

«H οικογένεια Σαββίδη είναι κοντά στο τμήμα, οπότε δεν είναι μια ευκαιρία ώστε να έρθει πιο κοντά. Η οικογένεια Σαββίδη είναι κοντά στο τμήμα, αυτό το ξέρω πολύ καλά και δεν χωράει αμφιβολία.

Eίναι μια ευκαιρία για την ομάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να περάσει στους «8», κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί μετά, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο αν όλα πάνε καλά και περάσουμε και στον επόμενο γύρο, μπορεί το Final Four να γίνει στο Παλατάκι. Θα έχει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, της Βορείου Ελλάδος και της Μακεδονίας, μια ευκαιρία να δει ένα Final Four στη Θεσσαλονίκη. Οπότε πραγματικά, σήμερα όλος ο κόσμος θα πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο, να βοηθήσει την ομάδα να μπορέσει να περάσει την ΑΕΚ, την οποία νομίζω τα τελευταία χρόνια την κερδίζει μέσα-έξω και ειδικά στο Παλατάκι την κερδίζει συνέχεια».

Μπορούμε να ξαναζήσουμε τις ένδοξες στιγμές του τμήματος;

«Σύντομα όχι. Σύντομα δεν μπορούμε να το ζήσουμε, όσο υπάρχει Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όσο υπάρχουν αυτά τα κλειστά συμβόλαια στην Ευρωλίγκα. Να είμαστε ρεαλιστές, όλοι μας θέλουμε να το ζήσουμε, αλλά νομίζω ότι δεν μπορούμε να το ζήσουμε. Είναι και αυτή μια μεγάλη διοργάνωση, αυτή που παίζουμε τώρα, αλλά δεν είναι Ευρωλίγκα και από την στιγμή, που δεν μπορούμε να πλασαριστούμε στις δύο πρώτες θέσεις προς το παρόν για να μπορέσουμε να πάρουμε μια wild card, ώστε να πάμε στην Ευρωλίγκα, δεν έχουμε τέτοιες βλέψεις αυτή τη στιγμή. Επαναλαμβάνω πάλι ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, το να ωραιοποιήσουμε την κατάσταση και να πούμε, ναι θέλουμε και μπορούμε να πάμε κλπ, δεν είναι εφικτό».

Ούτε με την εύρεση επενδυτή ή την εμπλοκή 100% της οικογένειας Σαββίδη;

«Θέλει δουλειά. Δηλαδή πρέπει να πέσουν πάρα πολλά χρήματα, είναι χειρότερο κατεστημένο αυτοί οι δύο από αυτό του ποδοσφαίρου, που ξηλώσαμε εδώ και δύο χρόνια. Για να ξηλωθεί εκείνο το καθεστώς όσον αφορά το μπάσκετ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα πρέπει να περάσουν περισσότερα χρόνια και να πέσουν πολλά λεφτά, ώστε να μπορέσει η ομάδα να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Φέτος ειδικά κάνει τρομερή προσπάθεια και διοικητικά και αγωνιστικά και ο προπονητής. Νομίζω ότι είναι όλοι μια οικογένεια δεμένη. Παρ' όλα αυτά όμως, υπάρχει ταβάνι στον ΠΑΟΚ, έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου. Στα τρία τελευταία λεπτά, όλη η Ελλάδα είδε πως έχασε ο ΠΑΟΚ το Κύπελλο, με δώδεκα βολές στα τελευταία λεπτά. Είναι πολύ δύσκολο, μέχρι εκείνη την στιγμή πήγαιναν καλά οι διαιτητές. Στο πρωτάθλημα η ανώτερη θέση που μπορείς να πάρεις είναι η τρίτη και ίσως να κάνουμε μια προσπάθεια στο Basketball Champions League, να πάμε στο Final Four».

Έγινε μια προσπάθεια να απαξιωθεί η προσπάθεια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, πώς αντιμετώπισες αυτή την διαδικασία;

«Αυτό συνεχίζει να γίνεται. Προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διασπάσουν και να σπείρουν διχόνοια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Αυτό είναι γεγονός και ξέρουμε συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία κάποια στιγμή θα βγουν. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει και έχει δυναμώσει τόσο πολύ, ώστε αυτά τα άτομα, τα ζιζάνια αυτά θα τα ξεβράσει, δεν υπάρχει περίπτωση. Θα χαθούν από τον ορίζοντα, είτε λέγεται παραγωγός, είτε λέγεται site, είτε λέγεται ραδιόφωνο, είτε οτιδήποτε. Αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει, είναι θέμα χρόνου να γίνει.

Παρ' όλα αυτά εκεί που έχει σπάσει η χολή μου εμένα γιατί είμαι 60 χρονών, από εννιά είμαι στα γήπεδα, οπότε έχει σπάσει χολή μου, με εκνευρίζει αφάνταστα αυτό. Σαν διοικητικός παράγοντας, πρέπει να κάνω και εγώ την προσπάθεια μου, ώστε να εξαλειφθούν αυτά τα ζιζάνια από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Τώρα ως οπαδός, που ήμουν και γω στην ηλικία για την Θύρα 4 ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε, τώρα μεγαλώσαμε».

Σαν ΠΑΟΚ πώς μπορούμε να προστατέψουμε τον Ράζβαν Λουτσέσκου;

«Νομίζω ότι τον προστατεύουμε τον προπονητή. Έχουμε ένα γραφείο Τύπου, το οποίο προστατεύει τον προπονητή και εμείς οι ίδιοι τον προστατεύουμε τον προπονητή και η οικογένειά μας, αλλά και οι φίλαθλοι τον προστατεύουν. Απλώς αυτοί που θέλουν έναν προπονητή με κλειστό το στόμα, προσπαθούν να κάνουν αυτό που κάνουν. Ο προπονητής μας δεν έχει κλειστό το στόμα και λέει αλήθειες. Όταν λέει ότι μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, λέει ψέματα; Δεν λέει ψέματα. Τι να κάνει; Καραγκιoζιλίκια, να γίνει ηθοποιός, όπως έγινε ο άλλος.

Βλέπω πολύ ευαισθησία, που δεν την είδα ούτε στον Χιμένεθ, ούτε στον Μιραλάς, δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία. Δεν ξέρω τι να πω για τον κ. Θεοδωρίδη, γιατί είπε κάποια πράγματα που ξένισαν την οικογένεια του Ολυμπιακού και τον έστειλαν πακέτο».

Σε τι φάση βρίσκεται η Νέα Τούμπα;

«Bρισκόμαστε στην Ελλάδα και βρισκόμαστε σε μια χώρα της Ευρώπης και κανονικά θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Πρόκειται για ένα έργο που θα δώσει δουλειά και χρηματοδοτείται από τον ιδιοκτήτη. Προχωράει το έργο σιγά-σιγά. Θα ξεκινήσει το γήπεδο, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω τον χρόνο που θα ξεκινήσει, αλλά δεν θα αργήσει.

Πρέπει να ξεκινήσουν κάποιες εργασίες στο Καυτανζόγλειο, γιατί μια ομάδα Champions League, θα πρέπει να πάει σε ένα γήπεδο που θα πληρεί τις προδιαγραφές».

Διαβάστε ακόμη...