«Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Από paok24.com: Ο λίμπερο του Δικεφάλου παραδέχτηκε πως η ομάδα προετοιμάζεται για τα playoffs, αλλά θα πρέπει μέσω των εμφανίσεων της να περιορίσει τα... σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της.
Πηγή: paok24.com
«Νίκη σε κάθε παιχνίδι»

Αρχικά ο παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Με τη νίκη κόντρα στη Σύρο, αλλά και σήμερα με την επικράτηση κόντρα στον Εθνικό πιστεύω πως εδραιωθήκαμε στη δεύτερη θέση. Κοιτάζουμε τα playoffs, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη. Έχουμε ακόμη σκαμπανεβάσματα και θα πρέπει να τα περιορίσουμε και να... στρώσουμε την απόδοση μας όσο περνάει ο καιρός».

Για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης σχολίασε:

«Η Αλεξανδρούπολη πίεσε με το σερβίς, κάναμε εμείς κάποια λάθη στην υποδοχή, αλλά γενικά "κρατήσαμε". Πιστεύω το πρώτο σετ θα μπορούσαμε να το κατακτήσουμε πιο εύκολα. Το μπλοκ μας δούλεψε καλά, κάτι που φάνηκε στο τρίτο σετ».

Τέλος, πρόσθεσε:

«Το προηγούμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Σύρο ήταν δύσκολο και δε ξέραμε τι θα μπορούσε να γίνει αν ήταν πλήρης η ομάδα στο τελευταίο σετ που παίξαμε. Ο Φοίνικας έδειξε ότι είναι μια μαχητική ομάδα, έχω αγωνιστεί εκεί και ξέρω τη φιλοσοφία που υπάρχει. Παρά το γεγονός ότι έχανε 0-2 από τον Ολυμπιακό κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 3-2. Ο Ολυμπιακός δείχνει να μην είναι άτρωτος».

Διαβάστε ακόμη...