«Σας θέλουμε δίπλα μας με Άρη!»

Από inpaok.com: Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, αυτό το Σαββατοκύριακο και το επόμενο δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, όμως στις 17/3, υποδέχεται τον Άρη, στη Νέα Μεσημβρία και με νίκη, «αγκαλιάζει» τον τίτλο.
Πηγή: inpaok.com
«Σας θέλουμε δίπλα μας με Άρη!»

Η αρχηγός της ομάδας, μίλησε στο INPAOK για το μεγάλο ντέρμπι, για την άνετη νίκη απέναντι στις Ελπίδες Καρδίτσας, για την διακοπή και αν θα βοηθήσει ή όχι, για τη Νέα Μεσημβρία, για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, ενώ έκανε και το δικό της κάλεσμα, στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τις Ελπίδες Καρδίτσας και το γεγονός πως ήρθε τόσο άνετα η νίκη:

«Το παιχνίδι με την Καρδίτσα αποδείχτηκε πιο εύκολο από ότι περιμέναμε. Δείξαμε από τα πρώτα λεπτά την κυριαρχία μας και βάλαμε γρήγορα τα πρώτα γκολ».

Για το ντέρμπι με τον Άρη που έρχεται:

«Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια με τον ίδιο τρόπο παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και έχοντας πάθος από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Πιστεύω ότι αν παίξουμε αυτό που μπορούμε δεν θα έχουμε κανένα θέμα».

Για το αν η διακοπή θα βοηθήσει την ομάδα του Δικεφάλου:

«Εντάξει σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο μια διακοπή. Αλλά και πριν το πρώτο παιχνίδι μας με τον Άρη τύχαινε να έχουμε πάλι διακοπή. Δεν μας επηρέασε καθόλου από ότι φάνηκε. Δεν είναι κάτι που μας αγχώνει».

Για την μετακόμιση στη Νέα Μεσημβρία και πως τους φαίνεται μετά από τόσο καιρό που παίζουν:

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφο να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο. Δεν μας επηρέασε αρνητικά η μετάβαση από το πλαστικό στο χόρτο, ίσα-ίσα παίζουμε ακόμα καλύτερα και σκοράρουμε και πιο πολύ».

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα. Όλες είμαστε ενωμένες για τον στόχο μας. Έχουμε δεθεί πολύ από το καλοκαίρι και με τις καινούργιες παίκτριες και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Για τον κόσμο ενόψει Άρη:

«Παρακαλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έρθει να μας στηρίξει σε αυτόν το αγώνα! Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας!»

Διαβάστε ακόμη...