"Αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας"

Από handball.org.gr: Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται στη Δράμα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ...
Πηγή: handball.org.gr
"Αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας"

Η ομάδα της Δράμας προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί της ΧΑΝΘ, κλείδωσε την 8η θέση έχοντας 16 βαθμούς και πραγματοποιεί την πιο επιτυχημένη πορεία της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μαζί με την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση, με διαφορά ενός βαθμού από τον πρώτο Ολυμπιακό. Με δεδομένο ότι την επόμενη εβδομάδα υποδέχεται στη Νεάπολη τους ερυθρόλευκους, ο αγώνας με τη Δράμα έχει ξεχωριστή βαθμολογική σημασία.

Δηλώσεις

Σάκης Βαλαβάνης (προπονητής Δράμας): «Αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο κλαμπ. Ο ΠΑΟΚ είναι ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα καθώς μετράει εννιά συνεχόμενες νίκες. Εμείς μετά τη νίκη επί της ΧΑΝΘ εξασφαλίσαμε την 8η θέση και την αποφυγή των πλέι άουτ, γεγονός που μας αφαιρεί άγχος. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα εξήντα λεπτά της αναμέτρησης για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Άκης Κυπραίος (περιφερειακός του ΠΑΟΚ): «Θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρωτιά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να περάσουμε νικηφόρα από τη Δράμα. Η αντίπαλος διαθέτει μία ομάδα που φέτος έχει βελτιωθεί αισθητά, με έναν καλό προπονητή στον πάγκο και μέσα στην έδρα της γίνεται ακόμη πιο δυνατοί. Είμαστε υποψιασμένοι και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε τους δύο βαθμούς».

Διαβάστε ακόμη...