«Είμαστε περήφανοι, χαρούμενοι αλλά και απογοητευμένοι»

Από arenafm.gr : Στον ARENA FM 89.4 και την εκπομπή «Double» φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, μιλώντας για τον χαμένο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και την παρουσία νεαρών φιλάθλων στις κερκίδες του κλειστού της Κρήτης.
Πηγή: arenafm.gr
«Είμαστε περήφανοι, χαρούμενοι αλλά και απογοητευμένοι»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήρεμη συμπεριφορά του στα τελευταία λεπτά του τελικού: «Αν κρίνουμε συνολικά το παιχνίδι όσον αφορά τους διαιτητές, υπήρξαν μερικές αποφάσεις στο τέλος που επιδέχονται συζήτηση. Το φάουλ του Καλάθη και το φάουλ του Παπαπέτρου φέρνουν κουβέντα, όμως νομίζω ότι σε γενικές γραμμές η διαιτησία ήταν σε καλό επίπεδο. Εμείς πρέπει να είμαστε ήρεμοι για να είναι και οι παίκτες ήρεμοι. Αν ο πάγκος δεν είναι ήρεμος, αυτό περνάει στους παίκτες και τους προπονητές. Επειδή κρεμόταν όλα σε μια λεπτή κλωστή, όλα έχουν την σημασία και την αξία τους».

Για τα συναισθήματα του μετά την ήττα: «Υπήρχε μεγάλη χαρά που συμμετείχαμε στον τελικό. Κατεβήκαμε με αυτήν την ψυχολογία, σαφώς ξέραμε πως είμαστε το αουτσάιντερ του αγώνα, είχαμε εξοικειωθεί με τη σκέψη ότι έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά πραγματικά τις τελευταίες ώρες πριν το ματς και βλέποντας πόσο οργανωμένοι ήμασταν, είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε πως έχουμε περισσότερες ελπίδες από αυτές που περιμέναμε. Όταν βλέπεις στο παιχνίδι πως κάνεις το πλάνο πραγματικότητα και φτάνεις κοντά στο κύπελλο, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Είμαστε χαρούμενοι, υπερήφανοι, όμως και απογοητευμένοι, γιατί φτάσαμε κοντά στο να κατακτήσουμε τον τίτλο κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο με τα παιδιά στις κερκίδες: «Η ατμόσφαιρα σαφώς και ήταν πολύ όμορφη. Ήταν 4.500 παιδιά και παρακολούθησαν ένα ωραίο θέαμα. Δεν ήταν όμως η πραγματική ατμόσφαιρα ενός πραγματικού ντέρμπι ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Οι φίλαθλοι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας, όλα γίνονται για να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος μας. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο, κάτι μας έλειπε. Θέλαμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά πολλές φορές οι 50 που είχαμε στο γήπεδο, έδωσαν την ψυχή τους στον αγώνα και μας έδωσαν να καταλάβουμε πως υπάρχουν φανατικοί φίλαθλοί μας δίπλα μας».

Για τους μελλοντικούς τελικούς και την παρουσία φιλάθλων δυο ομάδων στο γήπεδο: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες και να κάνουμε βήματα μπροστά. Ένας αγώνας πρέπει να έχει φιλάθλους και των δυο ομάδων, όμως όταν θα έχουμε τις ευκαιρίες θα πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε, όχι όπως έγινε στο Άρης-Παναθηναϊκός στον τελικό του Παλαί Ντε Σπορ, που έγινε διαγωνισμός φωτοβολίδας».

Διαβάστε ακόμη...