Το εντυπωσιακό promo του ΠΑΟΚ ενόψει τελικού και το μήνυμα των παικτών (vid)

Από sdna.gr: Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το τζάμπολ του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, με την "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ να ετοιμάζει ένα promo-video γυρνώντας τον χρόνο πίσω και τους παίκτες να στέλνουν το δικό τους μήνυμα.
Πηγή: sdna.gr
Το εντυπωσιακό promo του ΠΑΟΚ ενόψει τελικού και το μήνυμα των παικτών (vid)

Σε ρυθμούς... τελικού κινούνται άπαντες στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλησε να βάλει στο κλίμα τον κόσμο ετοιμάζοντας ένα promo βίντεο, γυρνώντας πίσω τον χρόνο.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν στιγμές από την κατάκτηση των προηγούμενων Κυπέλλων του Δικεφάλου, το 1984, το 1995 και το 1999, όταν και ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για τελευταία φορά στον τελικό.

Παράλληλα, ο Αντώνης Κόνιαρης ανέφερε με φόντο τα τρόπαια του Δικεφάλου: "Αυτό είναι το τελευταίο Κύπελλο που κατέκτησε η ομάδα μας πριν από 20 χρόνια. Την Κυριακή παίζουμε έναν μεγάλο τελικό και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να το φέρουμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη".

Το λόγο πήρε ο αρχηγός, Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος είπε: "Ένας τελικός Κυπέλλου σημαίνει πάρα πολλά για εμένα, αλλά και για την ομάδα. Μετά από 20 χρόνια καταφέραμε να πάμε σε έναν τελικό και θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη...