Παραμένει άνεργος...

Από paok24.com: Παρά την εξαιρετική του απόδοση στο περσινό ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, όπου με την... οσκαρική του ερμηνεία διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να φύγει ο Ολυμπιακός από την Τούμπα χωρίς να αγωνιστεί, ο Όσκαρ Γκαρθία εξακολουθεί να είναι άνεργος έναν χρόνο μετά...
Πηγή: paok24.com
Παραμένει άνεργος...

Στις 25 Φεβρουαρίου 2015, ο Ισπανός προπονητής (;) έδωσε τα... πάντα για να εξυπηρετήσει το πλάνο του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στην Τούμπα, αφού κάτι τέτοιο θα ήταν... καταστροφικό για τους Πειραιώτες σύμφωνα με την κατάσταση των δύο ομάδων εκείνη την περίοδο!

Έναν μήνα αργότερα βέβαια, η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν εκτίμησε διόλου τις υποκριτικές ικανότητες του Γκαρθία, ούτε καν τις... σωματικές βλάβες που υπέστη αρχικά στο κεφάλι, μετά στο μάτι, εν συνεχεία στο πάνω χείλος, λίγο αργότερα στο κάτω χείλος και τελικά στον αυχένα, για να μη μιλήσουμε για την ψυχολογική φθορά και τον φόβο που ένιωσε ο Ισπανός λόγω του... δολοφονικού χαρτιού που τον πέτυχε στην κουκούλα του μπουφάν του!

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, ο Όσκαρ Γκαρθία παραμένει άνεργος, ξεχασμένος από την ομάδα που τόσο πιστά υπηρέτησε στο σύντομο χρονικό διάστημα που έκατσε στον πάγκο της. Το γιατί δεν βρέθηκε έως τώρα ομάδα που να εμπιστευτεί τον Ισπανό, το καταλαβαίνει ο καθένας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τα θέατρα της Θεσσαλονίκης εξακολουθούν να βρίσκονται στη διάθεση του Γκαρθία, προκειμένου ο Ισπανός να... ξεδιπλώσει ξανά το πλούσιο αν μη τι άλλο ταλέντο του στην υποκριτική!

Διαβάστε ακόμη...