Με Χούμπελ και Φούσεκ στην Τούμπα

Από paok24.com: Με βαριά χαρτιά η Επιτροπή Παρακολούθησης στην Τούμπα
Πηγή: paok24.com
Με Χούμπελ και Φούσεκ στην Τούμπα


Προφανώς κανένας δεν θέλει να ζήσει τις περσινές κωμικοτραγικές καταστάσεις στην Τούμπα και έτσι αυτή τη φορά η Επιτροπή Παρακολούθησης υπό την αιγίδα της FIFA και της UEFA θα δει από κοντά την αναμέτρησης της Κυριακής.
Ο Αυστριακός Χέρμπερτ Χούμπελ και ο Τσέχος Πέτερ Φούσεκ θα βρίσκονται αύριο στην Τούμπα για να παρακολουθήσουν την αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, κάτι που δείχνει και το βάρος της αναμέτρησης για την Ομοσπονδία και την Επιτροπή Παρακολούθησης.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που οι δύο αξιωματούχοι θα περάσουν το κατώφλι της Τούμπας για έναν αγώνα πρωταθλήματος, μιας και είναι ο πλέον σημαντικός για τη συνέχεια της Superleague Σουρωτής.

Πολλά μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης που έχει φέρει στην Ελλάδα η FIFA και η UEFA έχουν παρακολουθήσει ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά ο συγκεκριμένος αγώνας φέρνει τις "κεφαλές" της Επιτροπής στο γήπεδο, μιας και θέλουν να έχουν προσωπική άποψη για όλα τα τεκταινόμενα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Άλλωστε από ένα τέτοιο παιχνίδι την περσινή σεζόν, ξεκίνησε η διαδικασία αποκαθήλωσης του ΠΑΟΚ από την πρώτη θέση, κάτι που επ' ουδενί δεν θύμιζε ποδοσφαιρική και αγωνιστική διαδικασία.

Από την μεριά της ΚΕΔ, ο πρόεδρος Μέλο Περέιρα δεν θα είναι στην Τούμπα, αντ' αυτού θα είναι ο Ισπανός Φερνάντο Μαρίν που θα είναι και ο παρατηρητής για τον Ισπανό διαιτητή, Χιλ Μανθάνο.

Διαβάστε ακόμη...