Γιατί δεν κλήθηκαν Λάζαρος-Κούτρης;

Από inpaok.com: Μπορεί ο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Σιμιτζόγλου να ενήργησε άμεσα ζητώντας το video του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για να ασκηθεί τελικά δίωξη στον Μάνταλο για ανάρμοστη συμπεριφορά, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και για τους Χριστοδουλόπουλο και Κούτρη.
Πηγή: inpaok.com
Γιατί δεν κλήθηκαν Λάζαρος-Κούτρης;

Ο γνωστός για τα «ερυθρόλευκα» αισθήματά του εισαγγελέας αντέδρασε σε χρόνο ρεκόρ για την περίπτωση του μέσου της ΑΕΚ, σε αντίθεση με την υπόθεση Μιραλάς και άλλες που χάθηκαν στη... μετάφραση.

Όσο για το επαίσχυντο σκηνικό με τους παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι εν χορώ τραγουδούσαν (στο ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο) υβριστικό σύνθημα οπαδών της ομάδας τους εναντίον του ΠΑΟΚ και σε ρυθμούς του «Μακεδονία Ξακουστή», ούτε video ζητήθηκε, ούτε υπήρξε καμιά δίωξη.

Το αστείο πάτημα που χρησιμοποιούν τα διαπλεκόμενα μέσα που πρόσκεινται στους «ερυθρόλευκους», είναι ότι ο Πειθαρχικός Κώδικας αναφέρει για ανάρμοστη συμπεριφορά που «διέλαθε της προσοχής του διαιτητή». Οι Χριστοδουλόπουλος-Κούτρης... ξεσάλωσαν την ώρα που ο διαιτητής είχε αποχωρήσει. Άρα -λένε ότι- δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι «διέλαθε της προσοχής του» το περιστατικό!!! Η συνέχεια στο σκεπτικό της παράνοιας είναι ότι ο Κώδικας προβλέπει κύρωση για τους παίκτες ή τους προπονητές μόνο όταν βιαιοπραγήσουν ή απειλήσουν. ακόμη και εν τη απουσία του διαιτητή από το γήπεδο.

Άρα, από τη στιγμή που ο διαιτητής μπει στη φυσούνα, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει...

Διαβάστε ακόμη...