«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δικαιούται το πρωτάθλημα»

Από sdna.gr: Δύο παλαίμαχοι άσοι του ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Σαράφης και ο Χάρης Μπανιώτης έχρισαν φαβορί τον «δικέφαλο» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τόνισαν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης αξίζει φέτος τον τίτλο.
Πηγή: sdna.gr
«Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δικαιούται το πρωτάθλημα»

Οι δύο παλαίμαχοι άσοι του ΠΑΟΚ, μίλησαν στην εφημερίδα «Live Sport» για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχρισαν την ομάδα τους φαβορί για την κατάκτηση της νίκης.

Ο Σταύρος Σαράφης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κερδίζεις την Κυριακή και παίρνεις πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα είναι περιττά. Για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ πρέπει να βάλει γκολ και για να έρθει το γκολ χρειάζεται σοβαρότητα, μεθοδικότητα και ψυχραιμία. Είναι δύσκολο ματς αλλά είναι μέσα στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ να κερδίσει. Δεν με ενδιαφέρει ποιοα θα βάλει το γκολ. Ας το βάλει κι ο Πασχαλάκης, αρκεί να κερδίσουμε».

Ο Χάρης Μπανιώτης από την πλευρά του τόνισε: «Αυτό το πρωτάθλημα δεν μας ξεφεύγει με τίποτα, το δικαιούμαστε. Πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες και την πειθαρχία μας ως ομάδα και να μη μας κυριεύσει το πάθος για τη νίκη, θα έρθει από μόνη της γιατί είμαστε καλύτεροι. Η αντίπαλη ομάδα παραφυλάει με το παραμικρό να δημιουργήσει θέματα, όπως έγινε και πέρυσι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθούμε.

Αξίζει ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του και ο μεγαλομέτοχος του το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και ξέρει τον τρόπο για να νικήσει την Κυριακή τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε ακόμη...