Επιστροφή με νίκη για ΠΑΟΚ

Από e-handball.gr : Στην επιστροφή του στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε επι του ΑΕΣΧ Πυλαίας με 29-24 κοιτώντας πλέον αποκλειστικά τον θεσμό αυτό.
Πηγή: e-handball.gr
Επιστροφή με νίκη για ΠΑΟΚ

Μετά τον αποκλεισμό του από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη απέναντι στην Πυλαία προκειμένου να αποκτήσει και πάλι την ψυχολογία που θα χρειαστεί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι ήξεραν τη δυσκολία του σημερινού παιχνιδιού και προσδοκούσαν σε μια καλή εμφάνιση με στόχο να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Στη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, όμως μετά το πρώτο τέταρτο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια διαφορά 4-5 τερμάτων. Κάποια λάθη των γηπεδούχων έδωσαν το δικαίωμα στον Δικέφαλο να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά και να πάει στα αποδυτήρια με το υπερ του 17-11.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν σταδιακά την εικόνα τους κατά διαστήματα και σε συνδυασμό με κάποια νεκρά σημεία του ΠΑΟΚ κατάφεραν να μειώσουν. Το προβάδισμα των 6 τερμάτων στο 46ο λεπτό, με τα γκολ του Καλόμοιρου και του Κουκμίση μείωσε. Ο Κωστακίδης όμως με δύο δικά του τέρματα ανέβασε και πάλι τη διαφορά στα πέντε τέρματα. Παρά το γεγονός ότι η Πυλαία ήταν αξιόμαχη και πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ στα κρίσιμα σημεία είχε την υπομονή και την ψυχραιμία να κρατήσει την διαφορά που ουσιαστικά απέκτησε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ – ΠΑΟΚ

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 5-8, 7-11, 9-12, 11-17 (ημχ.) 13-19, 14-21, 17-22, 20-24, 21-26-24-29

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ (Πάνος Γούσιος): Καραπαναγιωτίδης, Γιαννακίδης, Καλόμοιρος 7, Παπαγεωργίου 1, Αντωνιάδης, Καβουσανάκης 1, Ελέτα 2, Μπάτζιος, Αποστολίδης 2, Τσαναξίδης 4, Ζαφείρης 2, Ανανιάδης 1, Ορφανουδάκης, Ψωμανθιανός. Κουκμίσης 4, Αλατσατιανός.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Δέλιας, Λοΐζος, Κοτανίδης, Ελεζούα, Νικολαΐδης 1, Γιόσμου, Πετρίδης, Παλάσκας 6, Καραγκιοζόπολος 3, Κωστακίδης 2, Μαστορογιάννης 1, Κοκώνης 4, Κυπραίος 5, Αποστόλου, Τσεσμετζίδης 1, Αραμπατζής 6.

Διαιτητές: Κατσίκης-Μιχαηλίδης, Δίλεπτα: 7-4 , Πέναλτι: 2/2-3/3

Διαβάστε ακόμη...