«Το κύπελλο με τους οπαδούς μας!»

Από inpaok.com: Η πίβοτ του ΠΑΟΚ στο γυναικείο χάντμπολ, Μαρία Νίκολιτς, μίλησε στο INPAOK, για τη νίκη κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να παίξει τρία παιχνίδια σε πέντε μέρες,
Πηγή: inpaok.com
«Το κύπελλο με τους οπαδούς μας!»

για την εμφάνιση της Ράτσικα το περασμένο Σάββατο (19/1), για την ίδια και πως περνάει στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τον τελικό στην Άρτα, όπου κάλεσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να έρθουν στο γήπεδο και να επιστρέψουν όλοι μαζί με το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών:

«Το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς. Είναι καλό που αποκτάμε ρυθμό. Σε αυτό το παιχνίδι, τρέξαμε πολύ, παίξαμε καλά και κερδίσαμε με μεγάλη διαφορά. Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά ήταν ωραίο που όλες οι αθλήτριες είχαν χρόνο συμμετοχής σε αυτό και έτσι αποτέλεσε μια καλή εικόνα για τον προπονητή, για το πως θα... ρολάρει από εδώ και πέρα, με ποιες παίκτριες, συστήματα, τακτικές και όλα, θα μπορέσει να παίξει».

Για την εμφάνιση της Ράτσικα:

«Ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση γίνεται όλο και καλύτερη. Έχει βελτιωθεί σε πολλά κι πιστεύω ότι η Νίκη μπορεί να γίνει πολύ καλή. Πρέπει να πω ευχαριστώ στην Νίκη γι' αυτά τα δύο-τρία παιχνίδια που ήταν μόνη της».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό να παίξει τρία παιχνίδια σε πέντε μέρες:

«Πιστεύω ότι αυτό είναι φυσιολογικό μερικές φορές. Είναι πολύ δύσκολη περίοδος. Βέβαια δεν πιστεύω ότι θα είναι δύσκολη για την ομάδα γιατί τα παιχνίδια είναι σχετικά εύκολα. Πρέπει φυσικά να δουλέψουμε για αυτά γιατί σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο».

Για την ίδια και πόσο καλά περνάει εδώ:

«Είναι η δεύτερη σεζόν μου στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ όμορφα και νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Μου αρέσει εδώ. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα και φέτος ελπίζω να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Ο πρώτος στόχος είναι περίπου σε ένα μήνα με την Άρτα. Πάμε βήμα-βήμα και η ομάδας μας γίνεται όλο και καλύτερη κάθε μέρα οπότε θα ελπίζω στις 18/2 να είμαστε εδώ με το κύπελλο».

Για τους φιλάθλους:

«Θέλω να τους καλέσω όλους να στηρίξουν την ομάδα. Αξίζουμε την υποστήριξη τους και τους χρειαζόμαστε. Αν έρθουν και μας στηρίξουν θα παίξουμε καλύτερα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι για να το απολαύσουν».

Για τον τελικό εφόσον προκριθεί ο ΠΑΟΚ:

«Θέλω να καλέσω όλους τους φιλάθλους να έρθουν στην Άρτα (16 ή 17/2). Χρειαζόμαστε την υποστήριξη σας και μετά θα επιστρέψουμε όλοι μαζί με το κύπελλο!»

Διαβάστε ακόμη...