Απίστευτες στιγμές με τον Μπάνε στο Λονδίνο - Η νέα καμπάνια (vid&pics)

Από paok24.com: #keeppaokalive Η παγκόσμια καμπάνια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε από το Λονδίνο... Η άφιξη του Μπάνε στο Λονδίνο και στο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ!
Πηγή: paok24.com
Απίστευτες στιγμές με τον Μπάνε στο Λονδίνο - Η νέα καμπάνια (vid&pics)

Η υποδοχή ήταν αποθεωτική. Η εικόνα άλλωστε τα λέει όλα. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Λονδίνου.

Η κοπή της πίτας των ΠΑΟΚτσήδων που ζουν στη Βρετανική πρωτεύουσα είχε τιμώμενο πρόσωπο τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είχε την ευκαιρία να μιλήσει με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα, διψούν για λεπτομέρειες, έχουν ανάγκη την άμεση επαφή καθώς ζουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Στο Λονδίνο, το βράδυ του Σαββάτου έγινε και η πρώτη αναφορά της νέας και πρωτοπορειακής εφαρμογής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ #keeppaokalive που θα αποτελέσει παγκόσμια καμπάνια και ένα μοναδικό εργαλείο στην προσπάθεια της ΚΑΕ να διατηρήσει το επίπεδο λειτουργίας της υψηλό παράλληλα με τις νέες εμπορικές δράσεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το #keeppaokalive θα τεθεί πολύ σύντομα στη διάθεση όλων των φίλων της ομάδας, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται αυτοί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη δίνοντάς τους τη δυνατότητα να στηρίξουν την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, άμεσα και εύκολα με ανταποδοτικά οφέλη.

Μείνετε συντονισμένοι για τις λεπτομέρειες σε λίγες μέρες...

Διαβάστε ακόμη...