Δύναμη, ριμπάουντ και μέγεθος (pic)

Από paok24.com: Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται αύριο το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και το timing της προσθήκης του, μόνο τυχαίο δεν είναι.
Πηγή: paok24.com
Δύναμη, ριμπάουντ και μέγεθος (pic)

Ο Γιανίκ Μορέιρα αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ στις αρχές του μήνα κι έκτοτε, η ομάδα αγωνίστηκε με μείον ένα ψηλό στα παιχνίδια με Κολοσσό Ρόδου, Περιστέρι, Ναντέρ και Ρέθυμνο. Με τους Γάλλους, πλήρωσε το πρόβλημα στα ριμπάουντ, στα άλλα παιχνίδια το όποιο κενό καλύφθηκε με άλλους τρόπους.

Η άφιξη του Τζοντρέ Τζέφερσον, γίνεται με σκοπό να δώσει λύση σε διάφορα θέματα που έχει ο ΠΑΟΚ μέσα στη ρακέτα. Ο 30χρονος Αμερικανός είναι αρκετά καλός στον τομέα των ριμπάουντ, ενώ στο πικ εν ρόλ μπορεί να παίξει πολύ καλά πάνω από το στεφάνι.

Γενικά, είναι ένας παίκτης που βασίζεται πολύ στην αθλητικότητα του, μπορεί να βοηθήσει φυσικά στην άμυνα κι έχοντας ύψος 2.08, είναι λίγο πιο ψηλός από τον Ντάριους Γκάρετ.

Η χρονιά που έκανε στη Τσιμπόνα δεν ήταν άσχημη, ωστόσο αποχώρησε για εξωαγωνιστικους λόγους από την κροατική ομάδα και ψάχνει μια καλή ευκαιρία στον ΠΑΟΚ, για να αναδειχθεί ξανά.

Όπως έκανε τη σεζόν 2016-2017 στην Ιταλία με την Τρέντο, αλλά την επόμενη χρονιά η επιλογή του Λίβανου δεν του βγήκε σε καλό.

Όσο για το οικονομικό; Το deal για τη μηνιαία αποζημίωση του δεν είναι μεγάλο για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ, με τον Παπαθεοδώρου να έχει τσεκάρει την περίπτωση του κι άλλες φορές στο παρελθόν, αλλά τώρα από ότι φάνηκε, οι συνθήκες ήταν τέτοιες για να προκύψει η συνεργασία.

Στον παρακάτω πίνακα, μπορείτε να δείτε όλα τα στατιστικά του Τζέφερσον στην ευρωπαϊκή του παρουσία.

Διαβάστε ακόμη...