Τι είπε ο Βλάνταν Ίβιτς για Σαββίδη και Πρίγιοβιτς

Από sfina.gr: Συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε σε σερβική ιστοσελίδα ο Βλάνταν Ίβιτς, που φαίνεται ότι είναι κοντά στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην καριέρα του, με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Πηγή: sfina.gr
Τι είπε ο Βλάνταν Ίβιτς για Σαββίδη και Πρίγιοβιτς

Ο Σέρβος προπονητής μίλησε και για την πορεία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που επί ημερών του ήρθε στον Δικέφαλο στην ιστοσελίδα mozzartsport.com.

"Το πιο μεγάλο μερίδιο στις επιτυχίες του ΠΑΟΚ, το έχει ο πρόεδρος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης που πήρε τον σύλλογο όταν τελείωσα την ποδοσφαιρική μου καριέρα", είπε αρχικά ο Βλάνταν Ίβιτς και στην συνέχεια πρόσθεσε : "Δεν ήταν εύκολο να φέρω τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ. Καταβλήθηκαν 2.000.000 ευρώ στην Λέγκια και είναι δύσκολο να φέρεις έναν παίκτη που έχει την ίδια εθνικότητα με εσένα, ως ξένος προπονητής σε άλλη χώρα, ειδικά όταν πληρώνεις ένα τέτοιο ποσό".

Ο Ίβιτς αποκάλυψε και το πως άρχισαν όλα στην έλευση του Πρίγιοβιτς στην Θεσσαλονίκη, λέγοντας : "Θυμάμαι ότι είχα πάει τον Ιούνιο του 2016 να δω αγώνα της Λέγκια για τον Νεμάνια Νίκολιτς και είδα τελικά τον Πρίγιοβιτς. Στην συνέχεια πήγα ξανά τον Δεκέμβριο στην Βαρσοβία και ευτυχώς ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ με άκουσε. Ο Πρίγιοβιτς είναι ο καλύτερος επιθετικός της ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια. Ο άνθρωπος έδωσε συνολικά 60 γκολ στον ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...