"Έπεσαν" και αυτά τα ονόματα στο τραπέζι του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκονται και τα ονόματα των Κλαούντιου Κεσέρου και Έρικ Γέντρισεκ, με φόντο την κάλυψη της θέσης του φορ. Η... αντροπή με Μπονατίνι και τα νούμερα των δύο άλλων υποψηφίων.
Πηγή: sdna.gr
"Έπεσαν" και αυτά τα ονόματα στο τραπέζι του ΠΑΟΚ

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, η σημερινή ημέρα έκρυβε εξελίξεις στο θέμα του Λέο Μπονατίνι, καθώς οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις της Γουλβς, για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, οδηγούν τον ΠΑΟΚ στο να στραφεί σε άλλες λύσεις.

Στην λίστα του Δικεφάλου, φαίνεται πως είναι ο Ρουμάνος επιθετικός που αγωνίζεται στη Λουντογκόρετς, Κεσέρου, το όνομα του οποίου, δεν φιγουράρει για πρώτη φορά στα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τον Δικέφαλο.

Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος σε συνέντευξή του: «Υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό από τον ΠΑΟΚ, εδώ και ένα, ενάμισι χρόνο. Υπάρχουν συζητήσεις που θα συνεχιστούν ή θα σταματήσουν κάποια στιγμή. Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω», πυροδοτώντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια.

Μάλιστα, οι Ρουμάνοι με αναφορές στον Κεσέρου και στον ΠΑΟΚ, συνέδεαν την περίπτωσή του και με την παρουσία του Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ο 49χρονος τεχνικός γνωρίζει καλά.

Φέτος με την φανέλα της Λουντογκόρετς έχει καταγράψει, σε 33 συμμετοχές 20 γκολ όντας σημείο αναφοράς της ομάδας του.

Από την άλλη, υπάρχει και η περίπτωση του γνώριμου στην Ελλάδα, Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίο αγωνίζεται στην Ξάνθη. Το όνομά του ακούστηκε σαν φήμη και το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς όμως να προκύψει κάτι παιρετέρω.

Με την φανέλα των Ακριτών, ο Γέντρισεκ, μετράει σε 16 συμμετοχές, εφτά γκολ.

Όπως και να έχει το τοπίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, δεδομένου πώς η ανάγκη ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής είναι επιτακτική, όπως αντίστοιχα και αυτή του χαφ.

Διαβάστε ακόμη...