"Ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ"

Από sdna.gr: Ο προπονητής του Περιστερίου, μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι δεν μπόρεσαν να περιορίσουν την ευστοχία των παικτών του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
"Ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια ο ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε το ματς. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν λογικό να αντίδραση ο ΠΑΟΚ που έχει μία πολύ μεγάλη ποιότητα και καλή ομάδα. Το τρίτο ήταν καταλυτικό και ο ΠΑΟΚ είχε 6/7 τρίποντα.

Οι παίκτες μου είναι παιδιά που δεν έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια, υπήρχε πίεση και πίεζε και ο κόσμος. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Πέρα από το χάσιμο των βαθμών, θα πάρουμε την εμπειρία για το πως πρέπει να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις».

Για το ότι μπήκαν πολλά τρίποντα υπό πίεση και πως κρίνει την άμυνα των παικτών του:

«Ο Γκος είναι πολύ καλός και με εμπειρίες. Κόνιαρης, Γκάρετ και Μαργαρίτης επίσης έκαναν καλή δουλειά. Πρέπει να ρισκάρεις κάποια πράγματα, εμείς πήγαμε σε σουτ υπό πίεση. Ο ΠΑΟΚ είχε εξαιρετικά καλή ευστοχία. Στην άμυνα είχαμε θέματα αλλά θα τα λύσουμε».

Για τους στόχους και αν υπάρχει πλάνο τριετίας:

«Την πρώτη χρονιά ο στόχος ήταν να σωθεί η ομάδα. Έχουμε μικρό μπάτζετ αλλά εχουμε επενδύσει χρήματα σε παραγωγή. Την δεύτερη να μπούμε στα πλέι οφ και την τρίτη στην Ευρώπη. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε το σεβασμό. Ότι επιστρέψαμε. Αυτό έχουμε ως στόχο και είναι δύσκολο να το κερδίσεις. Άλλο να κάνεις μία καλή νίκη, αυτό είναι εύκολο και άλλο να έχεις διάρκεια για έναν ολόκληρο γύρο, αυτό είναι το δύσκολο».

Διαβάστε ακόμη...