Το... δώρο στη Λέγκια από τον Πρίγιοβιτς και το μήνυμα στους Πολωνούς (pic)

Από sdna.gr: Με μεγάλη ικανοποίηση υποδέχθηκαν την ανακοίνωση της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ οι Πολωνοί και κυρίως οι επιτελείς της Λέγκια Βαρσοβίας.
Πηγή: sdna.gr
Το... δώρο στη Λέγκια από τον Πρίγιοβιτς και το μήνυμα στους Πολωνούς (pic)

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ομάδα της Πολωνίας αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα στην παρούσα φάση και περίμενε με την δική της αγωνία να ολοκληρωθεί το deal με τους Σαουδάραβες καθώς καρπώνονται ένα 10% από την μεταγραφή του.

Οι επιτελείς της Λέγκια διατηρούσαν ένα ποσοστό της τάξεως του 10% σε περίπτωση μεταπώλησης του Πρίγιοβιτς, κάτι που αντιστοιχεί σε ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Πολωνός δημοσιογράφος, Piotr Koźmiński, μίλησε με τον 28χρονο Σέρβο ποδοσφαιριστή, ο οποίος σχολίασε πως χάρηκε που βοήθησε την Λέγκια σε μια δύσκολη για εκείνη κατάσταση:

«Είναι ωραίο που από την μεταγραφή μου βοήθησα και την Λέγκια. Ξέρω ότι το κλαμπ βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση και γι΄αυτό χαίρομαι περισσότερο στην παρούσα φάση καθώς μπόρεσα και βοήθησα. Χαιρετισμούς στους οπαδούς και σε όλη την Λέγκια».

Διαβάστε ακόμη...