Οι Σέρβοι λένε: «Λάθος του ΠΑΟΚ με τη ρήτρα»!

Από sfina.gr: Η κατάληξη της υπόθεσης Πρίγιοβιτς απασχολεί έντονα και τον Τύπο της Σερβίας και μάλιστα πριν από λίγο γνωστή ιστοσελίδα της χώρας ανέβασε ένα ρεπορτάζ, που σηκώνει... συζήτηση. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο "Πρίγιο" είναι στη Σαουδική Αραβία μαζί με τον ατζέντη του για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές, αναφέροντας μάλιστα μια λεπτομέρεια στη ρήτρα του παίκτη την οποία... εκμεταλλεύεται η Αλ Ιτιχάντ, σύμφωνα πάντα με τους Σέρβους.
Πηγή: sfina.gr
Οι Σέρβοι λένε: «Λάθος του ΠΑΟΚ με τη ρήτρα»!

Η ιστοσελίδα novosti.rs χαρακτηριστικά αναφέρει στο ρεπορτάζ που "ανέβασε" πριν από λίγο:

"Ο Σέρβος εκπρόσωπος και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς έφθασαν σήμερα στη Σαουδική Αραβία για τις τελικές διαπραγματεύσεις και τις ιατρικές εξετάσεις στην Αλ Ιτιχάντ κι έτσι είναι πλέον θέμα χρόνου η υπογραφή πολυετούς συμβολαίου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε ένα κομβικό λάθος, τοποθετώντας ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη την οποία όποιος ήταν πρόθυμος να πληρώσει 10 εκατομμύρια ευρώ κι ανεξάρτητα από το χρονοδιάγραμμα πληρωμής, μπορεί να αγοράσει τον πρώτο σκόρερ των δευτεραθλητών Ελλάδας. Οι Άραβες είπαν "ευχαριστούμε πολύ" και προχωρούν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής".

Το δημοσίευμα καταλήγει με κάποιες οικονομικές λεπτομέρειες του συμβολαίου που προτείνει η Αλ Ιτιχάντ στον Πρίγιοβιτς:

"Ο νέος Σέρβος πολυεκατομμυριούχος θα παίρνει 5.4 εκατ. ευρώ τον χρόνο ή αλλιώς 450.000 ευρώ τον μήνα από την Αλ Ιτιχάντ. Σε 4,5 χρόνια, όσο θα διαρκέσει το συμβόλαιό του θα πάρει ένα ποσό ανάμεσα στα 22 εκατ. και 25 εκατ. ευρώ πάγιες αποδοχές.

Επίσης θα πληρώνεται 25.000 ευρώ για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει συν 50.000 ευρώ για κάθε νίκη της Αλ Ιτιχάντ."

Σε λίγη ώρα πάντως αναμένεται η επίσημη αντίδραση από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...